Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nem én találtam ki, a fejlesztők nyilatkozták nyáron, hogy nő a bázis és elégedettek. Én tényeket írok, nem a saját véleményemet, de ha arra vagy kíváncsi én mit gondolok, akkor a következő:
A játékosbázis persze, hogy nőtt, hiszen két konzolon is fut, ahol sok mmo lehetőség nincs. PC-n szintén sok a játékos, de mind kezdő, vagy nem túl nagy szintű. A kitartó, guildben gondolkodó, trial képes játékos, azok akik a játék gazdaságát viszik, azokból meg egyre kevesebb van. A játékot kb úgy játszák az értelmes guildek, hogy dlc után egy hónapig, majd 2 hónap lézengés, más játék, szünet, aztán dlc újra 1 hónap, és így tovább.
Nekem ez a mostani update egy sapka szart nem ért, sőt a napi craftot szétbarmolták, a gazdasággal együtt, minden más fejlesztést meg leszarok, így valszeg battlefield 1 marad a következő dlc-ig.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.10.06. 11:09:26