Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
mert nincs cel, ami lebegne a szemem elott, amiert erdemes lenne belepni. PVP nem erdekel, az instance/dungeon runok nem fognak meg (ezt a fajta mulattsagot meghagyom a wow/swtor parosnak es az ottani kozossegnek), a kveszteket vegigtoltam minden oldalon felhuzva 1-1 karaktert, a DLC-k letudva (kiveve IC, elobb ecsetelt okok miatt), geart nem gyujtok, mert minek?, illetve a craftinggal is onellato vagyok, annyi eleg nekem.
Ahogy mindig is irtam, a standard mmo melletti extra lehetosegek hianyoznak nekem az ESO-bol. House dekoralas, berendezes utani kajtatas, havi eventek, ritka es erdekes rewardok (amelyek nem BiS jelleguek, hanem kozmetikai, vagy title, vagy barmi), tarsak/petek, akikkel szinten lehet torodni es foglalkozni, stb. ido eltoltesere alkalmas, progress szempontjabol teljesen erdektelen dolgok.
Mert hiaba kedvenc egy film vagy sorozat, ha csak az adott reszt latod belole honapokon at, azert a vegen mar el sem inditod a lejatszot :) Egyelore a szamomra erdekes reszet ismerem a jateknak, a tobbit pedig vagy nem akarom megismerni, vagy nem latom ertelmet. Talan majd a Housing, a loverseny, az unnepi eventek, stb. picit feldobja annyira szamomra is a dolgokat, hogy ismet napi szinten jatszak vele. Bar igy is neha ramjon, hianyzik a TES vilaga, ilyenkor kezdek egy uj karaktert nullarol es elvagyok jo par hetig megint, mert a felere sem emlekszem mar a korabbi karakterekkel tortentekbol :)