Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A Rift dimension-ök valódi sandbox-ok, bármit oda rakhatsz olyan irányban - magasságban - forgatással, ahogy tetszik, akár egymásba érően is. Vannak direkt olyan alap építőelemek (pl. lapok, oszlopok, falak) is, amelyekből kb. bármit felépíthetsz. Plusz vannak ilyen aktív tárgyak, amik animálódnak (pl. fák, táncoló alakok, virágok), effekteznek (pl. villámló energiakövek, pöfékelő kürtők), egyedül a fizikai szimulácó hiányzik. Craft itt is van, de nem éri meg, esetleg magas szintre felhúzva.
Ezt most csak úgy általánosságban írtam, nem lekicsinylésből. :) ESO-ban nekem elég lenne egy olyan, mint a Skyrim-ban volt, bár én sokat amúgy sem foglalkoznék vele. Rift-ben van olyan mod berakva, ami a loot-ból automatikusan a kukába továbbítja az alap dimension tárgyakat. :) Nem mintha sok esne, csak 95%-uk értéktelen, a ritkaságokat lehet csak jó pénzért elpasszolni.