sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Jobb lett mint volt, de nyilván van még mit bőven javítani rajta. Valószínűleg teljesen sohasem lesz jó, max elviselhető.
    Szerintem ennyire volt kapacitás, majd a pvp arénák talán segítenek valamit, habár nem hiszem, hogy mindenkinek meg fognak elsőre felelni. :D Rengeteget kéne fejleszteni a pvp-t, de erre alig van kapacitásuk.

Endgame az jelenleg a 4 trial és arénák, veterán napi dungeon valamint pvp, ez nem túl sok egy két és fél éves játéktól, de pl az okádék grindfest koreai csodáktól jobb. Egyébként pl érdemes egyéb más típusú játékokba belenyúlni, mert állandó játékra az ESO nem alkalmas jelenleg. Itt az ősz rengeteg játék jön, kiváló időtöltések lesznek az ESO mellett.

A lootokat hagyjuk, az egész vicc, ahogy van a játék megjelenése óta, meg az 522 set, amelyből 500-nak nincs értelme, max annyi, hogy bontod. Rengeteg item van a játékban, csak sajnos a nagy részük teljesen haszontalan. Az endgame tartalmak loot része szintén nevetséges, max egy token rendszerrel tudnának javítani valamit, mert tök jó ez a csere bere rendszer, csak ha szar trait esik folyamatosan, ha egyáltalán esik valami, akkor elcserélni sincs semmit.

Nagyjából a housing rendszer megjelenésével, vagyis jövő nyár elején fogjuk megkapni a játék valós 1.0-ás verzióját, eddig kvázi bétázott mindenki. Gáz, de sajnos még mindig az eso a legértékelhetőbb mmo a piacon, szerintem. :D