Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Aloe Vera #21043 Hali!
Én nem tudom, hogy mióta játszható a trueflame, mert nekem ha tele a szerver akkor min 200 a ping, ami már bukó tekintettel arra, hogy kb. 2 másodpercet késik a skill, de váraknál 3-400, a zergeknél általában 10 másodperc után ledob a szerver. IC kong az ürességtől, marad az 50 alatti karival bohóckodás.
Nem igazán látom, hogy a ZOS-nak bármilyen ötlete lenne, hogy merre kéne elindulni, ez a legutolsó pvp fejlesztés egy vicc, illetve rossz vicc. Nem tudom mit vártak 3 zászlótól és 4 üres háztól meg 4 guardtól.
Endgame nulla, illetve egy kiszabott nagy nulla.
Pedig nem sok kéne, hogy ez egy igazán jó game legyen, csak az a nem sok ne lenne. Pl nem tudom gondoltak e már arra a fejlesztő fiuk, hogy mondjuk ne 800 ironból essen egy sárga húzó és ne 8 kelljen egy rohadt bökőhöz belőle ás akkor nem kell hetekig farmolni egy sárga kardhoz. Így aztán nagy kedve van az embernek variálni a cumóját. Pl. lehetne, hogy sárga armor trialokon essen, lila meg csak dungeonokban akkor lenne értelme csinálni vagy valami....
Mindegy is a következő patchben majd lesz egy rózsaszín párduc, meg egy bugyi az kell a népnek.