sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    A 2 evhez annyit, hogy valojaban csak 1, mert az elso ev az konzolos betateszt volt, csak mi PC-sek vegeztuk el :)

Ami a bugokat illeti, tul komplex es baromi nagy szabadsagot ado rendszert raktak ossze (ami fasza lenne), de annyi valtozobol all, hogy azt szerintem ok maguk sem tudjak neha kovetni. Tenyleg az van most, hogy egy hibat javitanak, amely 2 ujabbat general.

Oke, annyira ertek az mmo kesziteshez, mint a lopatkolashoz (es ne, ne hozzon senki se lovat patkoltatni hozzam, mert az minimum egy 2-5 evet erne allatkinzas minositett esetekent), de hogy a faszba van az, hogy a PTS masfel honapja alatt a legtobb bug nem jon elo? (aktivan bohockodom mindig a PTS-en, tenyleg eg es fold ami a hibakat illeti). Oke, ertem en, a live es a pts kliens mas, kvazi a pts kliens minden felloves elott torolve van, nincs rajta tobb millio tarolt karakter, bank tartalommal, skillekkel, lofasztudjamivel, stb. DE akkor kerdezem en, miert nem csinalnak egy sima copyt az egesz nyomorult live szerverrol, minden szarral egyutt es azt frissitik le pl a beta peccsel, es nezik meg, mukodik e? Ha nem, akkor van ido megoldani, hogy menjen. Mert megint mas egy ikea bemutatoteremben osszerakott konyhaban fozni, es megint mas otthon, meg akkor is, ha azt mondjuk, hogy a fozes=fozes. Itt meg, jon DLC 3 havonta, kozte levo 10-12 heten pedig minimum hetente egy bugfix patch. Mire rendeszedik a jatekot, megint jon a kovetkezo DLC. Komuves Kelemenek kinlodasa ehhez kepest kiskutyafasza volt :D (kellene ide is vegre mar egy "asszony")

Aktiv skillt nem mernek egyelore belerakni, mert az megint ujabb ismeretlen valtozokat hozna a rendszerbe, ezt elmondtak. Lesznek hamarosan majd ujak, de elobb a regieket kellene nekik rendetenniuk.

Az utolso gondolatot pedig fenntartom. En ott tartok a magam kis vilagaban - ami mar 10 eve is igaz volt -, hogy akkor sem lenne eleg egy nap mindenre amit tervezem, ha 48 orabol allna. Ezert aztan tenyleg erdemes megvalogatni, hogy mivel tolti az ember a szabadidejet. Csak azert jatszani valamivel, mert "megvettem, akkor muszaj", vagy mert "beleoltem 100 orat, akkor nem hagyom abba", a vilag legnagyobb ostobasaga. Szerintem. Neha jobb, ha kihagy az ember egy fel evet, addig feltoltodik mashol, aztan vagy visszanez, vagy nem. Nincs mar az, mint regen, hogy az ember egy mmoban eli le az eletet. Annyi mas lehetoseg van, ki kell hasznalni, keresni kell mast, mint sem agyfaszt kapni egy olyan mmoban, amihez nincs kedve az ember, de otthagyni sincs kedve/ereje. No persze ez nem jelenti azt, hogy az adott mmo szar, csak az illeto szamara nem nyujt epp semmit.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.31. 12:33:38