sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Kétségkívül érdekes kísérlet. Vajon össze lehet hozni a TES-t egy mmoval :)
    Elkeserítő az a néhány komolyabb boss harc leszámítva a fősztori 1-2 bossát.
    Például public dungeon pár szinttel a szintem fölött, szerencsém volt egyedül voltam a boss nem volt rossz, jó kis mágus boss kellett vele szaladgálni ne üsse le a karimat. És ne is szakadjon le. Már majdnem megvolt mikor pár ugráló idióta bejött és gyorsan leütötte a bossomat.
    Itt rájössz tulajdonképpen már rég nem a játékkal van a gond, vagy csak részben. A gond az emberekkel van. :)
    Szerencsém volt, még láttam másmilyen szintet is ahol egy ilyen bejött és mondjuk, a globalon is elkezdet villogni, akkor nem volt reakció. Legfeljebb valaki szólt neki, ez nem a te szervered mire visszakérdezett tényleg? Ilyen ma már sajnos nincs. A pénz mindent felülír. Hozzáteszem nem a "cég" érdeme volt, hogy ilyen volt. A világ meg olyan amilyen. Legfeljebb újra csak solo játékkal játszunk majd :)