sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hat nezd, en jol elvagyok, es ez nem a PR duma resze. Na persze a premier utan 2-3 honappal rauntam az egeszre, akkor nem is leptem be vagy fel evig (fizetni fizettem, csak a loginnal mindig elment a kedvem). Volt helyette mas jatek, sorozat, barmi. Aztan jottek a DLC-k, a valtoztatasok es kezdett megint erdekelni. Ez megint tartott 2-3 honapig, aztan ujabb erdektelenseg, stb. Most epp megint erdekel a dolog, elvagyok a magam csendessegeben. (Tolvaj DLC meg nagyon bejon, ptsen is imadtam, de msot liveon is nagyon el tudok vele szorakozni). Ez sem tart majd orokke, de akkor megint majd koccolok es jovok, ha jon a Dark Brotherhood.

Ami a ZOS csapatat illeti, nem nyilatkoznek roluk, mert en orulok az ilyen szolo pve tartalmaknak, nekem nem hianyzik se pvp, se trial/raid, az ilyen kiegeszito Tolvaj Ceh vagy a parhuzamos kontentek (Orsinium) szamomra szuper jok. Mondjuk a QA brigadot elkuldtem volna mar regen a faszba, mert ennyi bugot, amit egy-egy patch okoz, en nem lattam az eletemben sem. En dolgoznek ilyen hibaszazalekkal, mar fold alatt lennek...:)