sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Ebben nem tudok nyilatkozni, evek ota leszarom az endgame tartalmakat es a pvpt, emiatt abszolute nem is kovetem, nem is figyelem, hogy melyik MMO mire kepes, mit nyujt vagy mit nem nyujt :) Latom persze a sirasokat es panaszokat a forumokon es egyeb mediumban, csak nem erdekel, ezeket altalaban - mivel nem ertek hozza tapasztalat hianyaban - atugrom leginkabb. Kivetel egyedul a wow, aminek minden raidjet lenyomom a regi csapatommal es ott valahogy erdekel is, hogy mi jon - de mas mmoban mar nincs ra idom, se energiam.

PVP viszont mar ott sem :) Ahhoz aztan meg plane nincs mar se idegrendszerem, se energiam - bar ezt magamnak koszonhetem, anno ugy alakult az elet, hogy volt idom kiseggelni egy komolyabb rangot, amely miatt olyan szinten megcsomorlottem, hogy azota sem erdekel csapatban a dolog, csak az ilyen random 1v1 pvp szerveres kis adrenalinloketek.

Hozzateszem, a BDO kapcsan ugy erzem magam most - ami picit frusztral, de igyekszem, igyekszem :) - mint anno az EVE elso loginja utan. Halvany lila fingom sincs, mi merre hany meter, ezert nem igazan lenne mertekado az, amit ilyen "hatterrel" gondolok.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.10. 12:25:41