sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Van egy oldala a b2p-p2p váltásnak amit kevesen vesznek számításba. Amíg p2p addig van olyan érdek, hogy a tartalom hónapokig elég legyen, onnantól, hogy b2p, ez már megszűnik. Nem mintha manapság az mmo bőség és verseny idején bárki is huzamosabb ideig képes lenne megtartani a játékosokat, nagy számban.
    Alábecsülitek ezeket. Messze több mindent figyelembe vesznek a döntéseik során mit azt gondolnátok. Egyet nem lehet a Zeni/Beth párosra mondani, hogy hülyék lennének, nagyon nem azok :) Zseniálisan végiggondolták a váltást és az üzleti modellt is.Az idő már nem szorítja őket, bőven versenybe vannak az SWTOR és többi népszerű mmoval. És ez mindaddig így lesz amíg ilyen ütembe tolják a tartalmat.

A HC réteget nehéz megtartani, mert pont az ellentettje a fő bevételi forrást biztosító casualnak, legalábbis nagy részének. Nekem is vannak ötleteim, hogy lehetne.
    1. Több szintű belépés a zónákhoz is. Ezt egyedül az AOC-ba láttam de ott csapat és solo váltásra szolgált a zónákat is lehetet cspattal tolni. Itt meg lehetne difficult és normal szint, új tartalmakhoz bevezetve például(területre). És már a szintezés se lenne 2 hét, meg lenne a tere az olyanoknak is akiknek ez nehéz. Ez nem feltétlen HC-Casual kérdés. Én is Casual vagyok.
    2 Szintén AOC. 24 fős raid. Ez egy zseniális dolog, mivel 24 embert kell összehangolni, garantáltan több hónap. Itt kreativitás is kell. De a Zeni szerintem meg tudná oldani a bossokat erre. És ráadásul hangulatos zsivaj tud lenni, mikor 24 ember van a vonalba a chaten :)
    Most ennyi jutott eszembe.