24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PetruZ
    Az előbb mentem egy ~2 órás kanyart Glenumbrában, a global chat-en meglepően sok kezdő volt, akik most szálltak be és mindenről kérdeztek, meg guild-eket kerestek. Volt pár visszatérő is, akik az újdonságokról érdeklődtek.
  • Terawatt
    Én nem várok túl nagy változást a fallout 4hez képest. Bele képzeled, hogy puska helyett villámokat szórsz és fantasy környezet ding TES VI. Dialógusokat is meg fogják tartani szerintem. Az építkezést csiszolhatnák még és akkor befosok majd a housingon.
  • PiszkosFred
    A beveteluk megvan belole, ez stimm, ebben profik, mint mindig. Csak szakmailag santit itt is (es mas jatekuknal is) a dolog, nekem legalabbis. Ez igy ebben a formaban nem rossz, de egy TES jatekhoz keves, meg most is, masfel evnyi "fejlesztes" utan is. A hangsuly tovabbra is a "nekem"-en van. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.18. 20:39:18
  • Although
    Tényleg elismerés mert, megpróbálták sztori szinten is lekövetni a Bio-t. Rendszerbe. Minden elembe hozni akarták a szintet és összességében jobbat is csináltak. de a lengyelek nem ilyen piti szinten mozognak. Edit: És meg akartak felelni a fallout NV rajongóknak is. igyekeztek tényleg. De ez már kevés lesz egy olyan csapat ellen akik nem a hülyékre építik a játékukat.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.18. 20:38:46
  • Although
    Nem is lesz soha. A lengyelek más dimenzióba mozognak. Szerintem előrelépés a skyrimhoz képest de nem számoltak lengyelekkel. Figyelték a neves konkurenciát és egyszer csak jött egy csapat ami szarik bele a számolásokba.
    jobb lett mint a DA3 de nagyon érzem a Beth hozzájuk igazodott, őket akarta legyőzni. Nem egy olyan csapatot akiket nem érdekel a 10-20 millió példány. egyszerűen csak meg akarták csinálni a legjobbat amit ma lehet. Ezekkel jelenleg, és szerintem a jövőben sem lesz esélye a Bethnek. Korlátozza őket az engedélyezési rendszer is.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.18. 20:31:08
  • Running
    Nézd meg az eso kezdőterületet, tömve van. Lehet, hogy sok a gond, de a játékosok száma jóval több mint eddig. Ez őket igazolja, ez van.
  • TDC Geronimo
    fallout 4 olyan unalmassá vált, hogy alig tudom magam rávenni, hogy befejezzem. Witcher 3 hoz képest a kanyarban sincsen.
  • PiszkosFred
    Nem tudom, valami nem stimmel manapsag a Bethesda studioi korul, mintha beragadtak volna, vagy tul kenyelmesek lennenek.
    Mert sikeres, de megis kisse szar eve volt 2015 a Bethesdanak, mint kiadonak, szerintem legalabbis.
    - A Fallout 4 nagy siker, tobbszoroset hozta mint a nagy konkurens Witcher 3, de az meg minden weboldalon lemosta minden szavazason, vagyis szakmailag mar nem volt akkora nagy siker.
    - Az ESO epp csak elvan, a fejlesztok nagy resze kicserelodott, a csapat letszama redukalodott, a beigert tartalmak jonnek bar, de van hianyerzete mindenkinek, a lagok lassan 2 eve szopatjak a nepet, arrol nem is beszelve, hogy egy hiba/bug javitas helyere 2 uj erkezik, szelmalomharc az egesz. Meg jo, hogy singleplayernek kivalo es boven megeri azt a 10-12 ezret a jelenlegi formajaban is.
    - A Legendsszel szerintem elkestek, es valoszinuleg ok is tudjak, ezert atcsusztatjak 2016-ra, amely szinten nem volt igy betervezve.
    - TES VI koncepcioja es tervezese nem tudom hol tart, de latva a Fallout 4 kritikait es a velemenyeket, szerintem lesz nemi rollback, mert kurva nagy hiszti lesz, ha a Fallout 4 semajat koveti (mondom ezt 150 oranyi FO4 utan, mert imadom, de...)
    - Egyetlen nagy sikeruk a Fallout Shelter volt iden, azert le a kalappal, de azt sem nagyon lehet tovabb fokozni mar, egyszeri de nagyon nagy durranas volt.

Es akarhogy is nezzuk, az ESO sem ugy muzsikal, ahogy azt mondjuk elvarna az ember, a fejlesztok is benaznak, a kozosseg sem olyan mar, mint regen, az egesz olyan semmilyen, se ize, se buze jelenleg.
  • Running
    Úristen vége mindennek, megbukott a játék, megint.
  • PiszkosFred
    Varhato volt, hogy a konzolos premier utan kirugjak az ugyfelszolgalat maradekat is (pc-nel is eljatszottak, akkor fel ev utan az CS elso fele ment a levesbe), es mostantol meg szarabb lesz a support, mint eddig...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.18. 16:52:49
  • TDC Geronimo

Roughly 300 employees from the Irish branch of ZeniMax Online Studios have apparently lost their jobs.

The Connacht Tribune, a regional newspaper, reports that the firm’s business in Galway, Ireland has essentially been shut down, with the vast majority of full-time and contract employees let go.

The Galway office of ZeniMax served as a European customer services centre. The Tribune’s source suggest that a handful of employees – “around half-a-dozen” – have been kept on “to keep things ticking over”, and that the office may expand again in line with a future game release.

The Irish office was only opened in early 2014, ahead of the launch of The Elder Scrolls Online.
  • Nomad90Hun
    ExH az melyik megoszerón is van? mert az elmúlt 3-4 hónap alatt kiment a fejemből.

Eu-ra próbáltam fellépni és jött a pofáraesés, hogy 1 db karim sem volt ott.
  • Running
    Sok sikert, habár jövőre annyi új és kemény dolgok jönnek, hogy biztosan lesz megint bug rendesen.
  • Nomad90Hun
    Nah ha már Bioware-nek sikerült rávennie, hogy otthagyjam az SWTOR-t, és némi Skyrim-ezés meghozta a kedvemet az ESO-hoz, gondoltam leporolom és adok neki még 1 esélyt, anno is csak a szerverek miatti random crash-el volt bajom.
  • PiszkosFred
    Fizetos beta tesztelok voltak a PC-sek a konzolos megjelenesig, van ilyen :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.15. 14:38:09
  • Running
    A 3 havonta érkező fizetős dlc-kkel szedik be a lóvét, meg kosztümökkel és mountokkal, petekkel. Szóval van lehetőséged előfizetni is, amivel ezek jönnek, meg nem is, és akkor válogathatsz miért fizetsz. Ez egy finomabb megoldás, mint egy kiöregedett előfizetéses rendszert ledugni az emberek torkán.
  • gabe paul logan
    mindegy is :D meg is találtam az útmutatóban a választ. akkor releváns kérdés, mert lemaradtam...hogy jutott ide a játék?
  • Running
    A játék b2p.
  • gabe paul logan
    még mindig ptp a játék havi előfizuval?
  • Running
    Írtam privit. :D
  • Running
    Sziasztok!

Azoknak az aktív játékosoknak a jelentkezését várjuk, akik többet szeretnének az ESO-ból látni, mint a küldetések és a puggal való kínlódás dungeonok-ban. Ha szeretnéd megismeri a játék endgame tartalmát, szeretnél egy magyar csapatot, aki foglalkozik is ezekkel, heti rendszerességgel programokat szervez, segít jól felépíteni a karaktered, megismerni a játékot, ráadásul még fel sem oszlik 1 hónap után, akkor nincs más dolgod, mint megkeresni minket. Az ExH a játék megjelenése óta aktív és a következő 1 évben is szeretne hasonlóan aktív és programokban gazdag időszakot eltölteni ebben a fantasztikus játékban.

Akit érdekel a csapat, a jelentkezését itt tudja leadni:
    >> email: [email protected]
    >> UserID: @Runningwild

Feltételek:
    a) DAGGERFALL COVENANT oldalon vagyunk
    b) 18+ életév, lehet kevesebb, ha tudsz viselkedni
    c) Legyen normális mikrofonod, géped és neted a játékhoz
    d) Csapatmunka, közös programokon részvétel, társaid segítése
    e) TS használat programok esetén kötelező

Akikre nem vagyunk kíváncsiak:
    Nem vagyunk HC guild, de azok, akik 1 hónapra terveznek, programokon nem vesznek részt, nem szeretnének megismerkedni a csapat tagjaival, TS-re nem járnak, köszönni nem tudnak, a játékot sem szeretnék mélyebben megismerni, csapatban, csapattal együtt játszani képtelenek, velük nem szeretnénk az időnket rabolni.

Imperial City-s videónk:

Régebbi promó videónk:
  • Running
    Hátha valakinek meghozza a kedvét:
  • Terawatt
    RX9YKCWX5363EWDJR5FK Free weekendre kód akit érdekel. :)
  • Running
    Patch 2.2.8
  • Running
    Nagyon pozitív!
  • PiszkosFred
    Hetvegen ingyen kiprobalhato az ESO, ha valakit erdekel.
  • Running
    Postáztam.
  • PiszkosFred
    Hja, nadrag, azt tenyleg kihagytam :)

Sajnos ez ilyen, sok olyan bug van, ami nagyon ritkan jon elo, de ha elojon, akkor az gamebreaking. Az altalanos bugokat mar javitottak, de az ilyen ritkan elofordulokra fel kell keszulni.
  • Axtros
    Köszönöm a segítséget, sikerült megoldani, egy másik on-line játékos segítségével. Csatlakoztam hozzá, Ő pedig látta Naryut, és így én nekem is sikerül tovább mennem. De ez csak a vak szerencse hogy éppen arra járt, aggasztó, hogy ilyen problémák előfordulnak a fő küldetés szálban.
    Na mindegy, megy tovább a kalandozás. :)
  • Running
    Megcsinálom researchre ingyen, de még mindig nem írtad le, melyik light armorról beszélünk.
  • PiszkosFred
    Probaltad mar Naryu dragasagot a romoknal (Narsis Ruins) keresni, hogy ott aktivalodjon a kuldetes?

Olcsoert megszamitva (max 1000g) kuldj mar egyet mailben coddal pls :) Tobbet nemt udok fizetni erte, a divines traitekkel "kiurult a kassza"
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.06. 18:11:49
  • Axtros
    A konkrét probléma:
    Teljesítettem a Hiding in Plain Sight quest-et, kiérek az "Abandon házból", beszélek Varon Davel-el. Ő lezárja a quest-et, megkapom a reward-ot, DE! a következő quest-et (miszerint keressem meg Naryu Virian Narsis-ban) már nem ajánlja fel, illetve Naryut sem találom Narsis-ban. Ez az egyik.
    A másik pedig, hogy Captain Diiril-t sem találom a helyén, így nem tudom elindítani az Obsidian Gorge quest-et, egyik esetben sem.
    Tehát van egy lezárt, sikeres küldetésem, de az NPC-k nincsenek a helyükön, ahogy a youtube videókon látom.
    (A játékot már újraindítottam, egy hete rajta vagyok a problémán, volt már jó néhány ki-be lépésem, abandolni már nem tudom.)
    Nem jelzi, hogy ott lennének, sem nem is láthatatlanok.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.12.06. 17:22:08
  • Terawatt
    Kép spoiler alatt. (nagy, azért rakom bele). Abbahagyod a küldetést. Újra fel kell venni utána

Szerk.: a kép vízjegyét inkább hagyjuk. Google képkeresőről loptam
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.06. 17:11:56
  • Axtros
    "Abadon-old a küldit"

Boccs, de mit jelent, és hogyan kell abandolni a küldetést? Köszi. :)
  • Running
    Abadon-old a küldit, ha a logout, reloadui, zónaváltás sem javítja meg.
  • Axtros
    Sziasztok,

Hogyan lehet azt megoldani, hogy egy hibás quest-et újrakezdhessek? A Caldwell Silver-en belül az Obsidian Gorge elkezdésénél nincs ott a Captain Dirill, illetve a Narsis Quest teljes teljesítése utána sem küld ide. Így nem tudok tovább haladni a fő küldetés sorozatban.
  • Running
    Minden van.
  • PiszkosFred
    Ha valakinek lenne light armorba exploration traitje PC-n, az szolhatna, regota vadaszok arra a szarra :)
  • PiszkosFred
    Nagyon sokszor elhangzott mar ez, hogy "na majd fel ev mulva", de mar csak legyint az ember. Alapveto mmo dolgok hianyoznak, amelyek mas mmoban (de meg TES jatekban is) nem hogy megvannak, de mar meg is unta az ember, de itt "hamarosan erkezik, keszuljetek, fasza lesz" felkialtassal adjak elo :D De hatha a mostani "fel ev mulva" lesz az utolso, es lesz egy rebootja a jateknak. (addig meg talan bejon ez az "1 millioval csalogatni a sok hulyet, hogy jatszon" otlet...)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.06. 13:42:23
  • plu604
    Kíváncsi leszek. Valóban jónéhány feature régóta érik már, nem is értem miért nem volt eddig.