Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Egyetertek, bar tovabbra is azt tartom, hogy minden mmonal ki kell hagyni tobb honapot is menet kozben, mert az ember csak sajat magaval cseszik ki, ha ragaszkodik egy mmohoz es abban el. Egyetlen egy mmo sem alkalmas manapsag arra, hogy evekig lekosson napi tobb oras jatek mellett.
A VR szintek kukazasa utan megvaltozik szerintem a csapatmunka/grouping kerdese a mostani vr zonakban vagy dlc teruletein, talan lesznek megint kihivasok az egyes bossokban, csapatos tartalmakban. Mert most barmi szolozhato veteran szinten is, ha nem vagy fakezu (bar meg akkor is)
Endgame Trialokkal az a baj - bar egyikben sem voltam, csak a konnyes kommenteket olvasom -, hogy max 2 nap alatt kiismeritek a technikakat (de ha nem, a PTS 2 honapos tesztje miatt komplett utmutato vannak a megjelenes napjan), aztan 2 nap alatt begyakoroljatok es az elso het vegere mar farmoljatok orrverzesig, amelyet aztan kurva gyorsan meg is untok, mert - javits ki ha tevedek - nincs rajta se heti, de meg daily limit sem, csak egy regroup es kesz. Igy meg napi szinten monoton, es mivel kiesik belole minden szar loot, amit szeretnetek, mar semmi szorakoztato nincs benne. Esetleg levisztek magatokkal egy-egy rookiet, de az maximum segitseg, nem feltetlen eletcel egy mmoban.
Ugye most az uj trialnak lesz normal verzioja lvl10-es szinttol, lesz veteran verzioja, es utobbiban lesz egy hard modeja (utso bossnak legalabbis), de az sem hiszem, hogy sokaig visszatartana a profi hc arcokat attol, hogy rovid idon belul farmoljak.
Pont ezert kellene faszaul megcsinalni a tobbi, nem raidhez kotodo - akar szolozhato - endgame tartalmat, mert a Trialok es a champion pontok agyatlan grindelese nem eleg. Housing szerintem jo lesz, ok is tudjak, hogy valami gagyi szarral nem johetnek ki, foleg a Heartfire es a Fallout 4 utan, amelyet megis csak rokonok keszitettek, a tobbi mmorol nem is beszelve. Mivel midnig a legutobb kiprobalt mmo elmenye a friss, en csak azt tudom mondani, hogy amit a BDO-ban lattam housing cimszo alatt, attol reszemrol letettem a hajam. Elore latom magam, hogy ezek utan ha ettol "gyengebb" housing lesz az ESO-ban, akkor kurvara csalodott leszek :D (Pedig eddig boldog lettem volna egy wildstar vagy swtor fele megoldassal is, de csak eddig...)
Hja, ami a raidelest/trialokat illeti, sokat elmond az egesz folyamatrol, hogy a regi klasszikus topguildek sorra hagyjak abba (a Paragon is pont a napokban szallt ki a mokuskerekbol). Oke, megoregedtek ok is, mi is, de a mai uj generaciot mar nem hatja meg annyira ez a dolog, mai tudassal es kepessegekkel, offline es online segitseggel az egesz raideles egy rutinmunka. Arrol nem is beszelve, hogy a jatekos bazis egy szamjegyu szazaleka latja csak az osszes raid/trial tartalmat, a tobbi leszarja.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.26. 11:17:06