sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Andule
    írtam egyet mobilról erre nem jeleníti meg ez a szar. :/

na szal ami kezdeti ígéretek miatt anno elkapott a hypetrain:
    frakciók (sok, változatos, Qjutalonként kapott skillekkel, passzív bónuszokkal iso vamp/werev. bónuszok akik lore szerint amúgy páriák lennének; a TG remélem Obli-hoz fog hasonlítani amolyan Robin Hood féle vidámfiúkkal ahol a cél minden ellopása ami nincs odaszegezve, a DB meg remélem ilyen fejvadászoskodós cucc lenne amiben lehetne vérdíjat kitűzni játékosok fejére is és majd a vérdíj mértékétől függően rámozdulnak a céhtagok ha akarnak. Morro specifikusan Morag Tong is jöhetne a DB-vel annak minden előnyével és hátrányával.
    Vallás is frankó lenne igaz nem rémlik fejből h a teso mikor is játszódik pontosan, de attól lehetne függővé tenni h mik a különböző hiedelmek)
    housing, spellcrafting, companion rendszer. (egyszerűen gáz h két év után még mindig nincs konkrét info egyikről sem)
    VR kukázása végre és fasza lenne sztem visszatérni az alapkoncepcióhoz h csak a frakciód küldijeit tudd csinálni.
    Aktív eventek (ha már nincsenek fixen 2-3 havonta jelentkező új tartalmak mint anno ígérve lett): nekem kifejezetten tetszett a Running által felírt is vmi hasonlót vártam már a kezdetekkor is (kommenteltem btw hátha nem süllyed el) de lehetnének lore-friendly ünnepek is akár (visszakacsintás a vallásnál írtakhoz).

Trial verzió: X napos vagy X szintig. Ehhez elengedhetetlen h az lfg jól működjön h a kezdőzónák és környékeik bug free legyenek és a pvp lagmentes. (ezekről nincs tapasztalatom h jelenleg h néznek ki). Az h szökőévente vannak ingyen hétvégék sztem nem elég, legyenek inkább olyankor akciók az alapjáték árára vagy egy plusz mount ha abban az időintervallumban veszed meg/fizetsz elő máskor meg fizess teljes árat. (Anyagi hátrányt ez 100% h nem okozna)

A kasztok eltörlése és csak (összegyűjthető/feloldható) skillek alapján buildekbe sorolás faszán hangzik de sztem olyan koncepcióváltást jelentene amit kizártnak tartok h meglépnének. Persze ez nagyon is elders scroll-os feature lenne.