Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #20599 Félreértettél, nem a friss tartalommal van a gond ebben a játékban főleg nem. Nincs kihívás, itt is elértem mondjuk a lv30-at és nincs kedvem folytatni. Amit írsz tökéletes ma csak ez működik mindenhol gyorsan végzel és mész a következőre.
Nekem az hiányzik ami régen volt. Még normál dungeonnál is volt hogy egy délelőtt alatt a mondjuk 5-ből 2 bosst se tudtunk le és ott nevettünk egymáson, na milyen béna vagy. De meg volt a jövő heti program is. Itt meg átsétálok a játékon.
Persze nehéz kérdés ez volt két gyerek aki beinvelt azt befriend egyikkel egy délutánt töltöttem, és láttam nagyon nem érti mit kellene csináljon, és látom, azóta is lv11. Gondolom elment. Nehéz így egyensúlyt találni. Csak úgy lehet ha vannak, lesznek olyan mmo-k akik nem mindenkinek akarnak megfelelni. Mert máskülönben steril az egész és nem lesz benne emlékezetes még úgy se, hogy jól van megírva. Szerintem egy jó játék vagy rpg, mmorpg nem létezhet kihívás nélkül. Mert unalmas lesz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.24. 07:31:59