Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #20596 Ahogy látom egy mmo életében, az 5. év a mérföldkő.
Ha ilyen ütemben folytatják 5. évre minden tartalom benne lesz, amit most látni lehet, tolvajtól-bérgyilkoson át a területek lefedettségéig. Nem féltem a játékot.
Akinek ez az első mmo-ja, az lehet mindig vissza fog térni ide. Sok egyedi ötlet van benne.
De kicsit hasonló érzés kerített hatalmában mint az SWTOR-nál pár éve. Szép, szép de nem mindenkinek való, ahogy egy mmo sem. Talán könnyű lett? Olyanok akik 2010 előtt kezdték már lehet egy mmo-ban sem találják meg azt amit keresnek.
Nem tudom megfogalmazni, kicsit talán könnyen haladtam, nem tudom. Voltak benne jó boss harcok is, de mégis.
Az swtorba voltak komolyabb kihívások, is igaz azt korábban nyomtam és mára az is ilyen lett. az aoc-t meg már nem is említem ahol a destiny harc végére szó szerint 2x le kellett lépnem, szégyen szemre és 3x visszamenve sikerült csak, ciki volt de emlékezetes.
A legkomolyabb boss lv30-35 előtt, az a destiny quest során a Tharn kiszabadítás, boss harca. Azt benéztem párszor. De mást nem is tudok mondani. Ez a legkomolyabb probléma a pvp nélkül a pve tartalom mára túl könnyű lett és ez pont azt erősíti amit az aoc óta tudok, Folyamatosan új tartalmak kellenek mert túl gyorsan át tudsz menni mindenen.
A másik amit már írtatok a random pve eventek amik állítólag a WOW-ba nagy sikerrel működtek. Amik a dinamizmust biztosítják egy statikus mmo világba. Ennyi.