sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hat tegnap kiprobaltam. Arra fel voltam keszulve, hogy "modellekkel" lesz tele a server, mert az osszes female kaszt nagyjabol ugy nez ki, mint aki most fejezte be a Victoria Secret fotozasat. De ezt leszamitva, annyira sok keleti motivum mar nincs benne, amely miatt zavaro lenne. Bar itt is vannak "cuki kicsi fules" joszagok (humanoidok), de annyira nem veszes szamomra.

Az UI az olyan kaotikus es kicsi (bar mar felvettem 120%-os nagyitasra), hogy azt meg szokni kell.
    A komboknal fogalmam sincs mi mit kovet, meg szerencse, hogy van helyettuk actionbar is, ahova ki tudom rakni a jobb skilleket.
    A jatek szep (nem a legszebb mmo az en ertekiteletem szerint, de el kell ismerni, hogy jol nez ki), fullra rakva is siman fut stabilan. Kicsit olyan erzesem volt, mintha a witcher faluit latnam, a szinek, alakzatok, human male emberek arcai, stb. Viszont a szemem majd kifolyik es meg nem jottem ra, hogy miert. Utoljara akkor ereztem ilyet, amikor az oskorban 60 hzen neztem egy CRT-t hosszabb ideig. Illetve a szinek is mintha tul lennenek huzva.
    A karaktergeneralasert megint a k*anyjukat a fejlesztoknek, 2 ora alatt megint nem lehet szabadulni onnan. Lassan visszasirom a 2 perc alatt osszerakhato 4 fejbol valaszhato regi megoldasokat :D (viccelek persze).
    FPS egesz stabil, pedig a kezdoterulet olyan zsufolt volt, mint itthon Debrecenben a paraszteloszto pentek delutan 3-4 ora kornyeken.
    Az iranyitasra ki kell talalnom valamit, mert egyelore nem all kezre.
    Lattam mar jo par jatekban segitsegkent jelet/jelzeseket, amely mutatta, hogy merre kell menned, de olyat meg nem pipaltam, hogy ha kijelolok valamit, megnyomom az "autopilot" gombot, akkor a karakterem oda is fut, normalis utvonalkeresessel.
    Ami nem tetszik, de sok jateknal ilyen a koncepcio, elfogadom, hogy a kasztok es a nemek elore definialtak, vagy legalabbis nem talaltam meg, hogy hol lehet male sorcit vagy female warriort inditani.

Hetvegen folytatom, mert a gameplay mechanikakat meg nem lattam (crafting, housing, sandbox feeling, inventory, stb.), epp csak a tutorial resz harci feladataihoz jutottam el, olyan lvl 7 kornyeken, amikor impeket kellett molesztalni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.19. 12:23:26