sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hat egesz este ment a letoltes, igy a klienst lekaptam ma reggelre, ha minden jol megy este kiprobalom a cbt2-t. Valahol kivancsi vagyok ra, de en is felve ulok le egy keletrol szarmazo mmo ele. Nem tudom miert, de a vegen mindig rajovok, hogy egyszeruen nem az en vilagom a stilus (akar gameplay, akar muveszeti stilus), barmennyire is korszakalkoto, vagy uj generacios. Latom en, hogy mekkora orommel es lelkesedessel jatszanak egyes emberek az adott uj mmoval, vagy milyen csudajo dolgokat irnak rola, de hat nalam a vege mindig ugyanaz, dobbantas es visszateres a regi kedvencekhez... :)

Bar hozzateszem, hogy egy kiba*ku** western/vadnyugat jellegu mmot annyira kiprobalnek mar, de nem ilyen scifibe ultetett ujragondolast, hanem egy korabeli, igazi vadnyugati hangulatut. Singleplayerben sincs sok beloluk, de mmoban meg annyi sem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.18. 11:40:03