sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Értem a szempontodat, eddig votl elég amit produkáltak. Nincs a világon cég mely jelenleg az mmo piacon képes folyamatosan fenntartani az érdeklődést egyszerűen mert nem tud, nem képes kielégíteni az egyre növekvő igényeket. Még egy Zeni sem. Nincs havidíj! Nincs kötelező jelleg. Igen a guildod kérdés amit felépítettél, látod szétesni. 2009-ben láttam az elsőt, rájuk ma is emlékszem, nagyrészt nekik köszönhettem, hogy megtanultam angolul. A norvégra aki folyton arról beszélt épp hol tart a súlylökésben, az angol priestre aki egyszer csak egy egyszerű solo játékosra ráköszönt mit csinálsz itt barátom, össze-vissza szaladgálsz? Mind csodálatos játékosok voltak és már 5 éve nem láttam őket. Minden elmúlik, jobb ha hozzászoksz és elfogadod. Sokkal könnyebb lesz neked is. És élvezd csak amíg lehet ebbe igaza van Frednek. Ha nincs más csináld amit én is, egy évig új kari és figyeltem kinek lehet segíteni. :) Jó móka volt. Jobb mint azon keseregni éppen rosszul döntött a szempontodból a Cég. :) Értem amit írsz.