Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #20572 Jó nem fárasztom veled magam. Jól érthető volt amit írtam és korábban is. Most jött ki a játék a két év semmi. De ha tetszik sírjál szépen.
És az is lehet majd igazad lesz évek múlva, mert dönteni kell a bandának mit fejleszt solo tartalmat, dungeonokat vagy endgame tartalmat, stb stb, egy mmonál millió döntés van főleg egy ilyennél az is döntés volt most már nincs havi díj. Továbbra is áll amit írtam! Legfeljebb nyafoghatsz. Értem mit jelent a fanboy. De nem tudok segíteni rajta. Fred is leírta mi a teendő ha nem tetszik. Persze hihetsz benne majd most a thieves guild mellett majd még új területeket is gyártanak hip hopsz. Meg oszthatod az észt is nyafika!!! Vagy fogod a fanboy seggedet és mint egy igazi fan egy nem rég megjelent játéknál új karit indítasz ha meg nem akkor továbbállsz kipróbálsz mást is míg ezek az emberek akik nem szarnak a fejedre a számodra is megfelelő tartalmat előállítják és nem nyafogsz rajta, hogy rossz döntést hoztak a szempontodból!!!! Mindenki hozz. És olvassd el amit Fred írt még egyszer!!!! Ilyet ritkán írok!!!!!