sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Megnéztem az allience war listát, és tényleg low szinte minden. Nem tudom mi vezetett ide. De szerintem a pvp az jelenlegi formájában, nem húzza sokáig egyetlen játékban sem. Nem megyek bele. Ezért írtam a megjelenés elején külön szerencse a Zeni nem helyez rá hangsúlyt külön szervert. Egyszerűen játék a játékba aki akar megy aki nem nem. Önmagában csodálatos a pvp, mégha nem hegyez rá az ember akkor is ha kevesen vannak az általában egy dologra vezethető vissza, Sok embernek elvették a kedvét tőle. Ebbe is szerencsém volt. Az AOcba olyan közösség volt ahol egyszerűen beinveltünk 24 embert vagy 48-at vagy 12-t mikor mennyi volt és két egyforma csoportba osztottuk őket és ment a harc déltől este 10-ig. És mindenki élvezte. Teljesen mindegy volt a funcom mennyit foglalkozik vele. Ők általában sem foglalkoztak semmivel. Élvezték ha szoptunk valamivel. Jó fej gyerekek voltak. :). Ott se tartott sokáig de csodálatos egy év volt örök emlék. Ilyet azóta se, sehol se láttam. Csak a massive zerget meg a k/d-seket. Persze ez az én véleményem.