24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#20319 Sok mindent hallottam már én is, de hogy mmo-ként csúnya, na ezt még nem. Mindig éri meglepetés az embert, de inkább elengedem ezt az egészet. -
#20318 Hat, lehet en vagyok mar oreg es a szemem sem a regi, de ha van is kulonbseg, akkor az minimalis az egyes jeleneteknel a videoban. :) Tenyleg kivancsi lennek, hogy a siralmas kifejezes milyen latvanyt takar nala, mert most csak ezert nem fogok utazni 20-25 km-t, hogy leuljek az ismeroshoz 10 percre, "hadd nezzem mar meg, hogy rosszul emlekszek e - pedig akkor epp nem is ittunk, amikor kiprobaltam - vagy sem". -
#20317 Szerintem nem. Nem mondanam a One verziot csunyanak, de amikor PC-n inditom el, egyertelmuen szebb. Bar lehet csak azert, mert kozelebbrol nezem -
fluency #20316 Azért voltak kritikák Fred:
massively op
Grafikai összehasonlítás:
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.11.29. 12:49:17 -
#20315 konzolon csak a draw distance kisebb. Minden más ugyanaz mint pcn. -
#20314 Tudsz mutatni par kepet? Mert szidtak mar a jatekot ezernyi indokkal, de a grafika pont nem volt koztuk. Lattam mar futas kozben boxos ESO-t, de nem volt nagy kulonbseg a PC-s "gyari" verziohoz kepest (hagyjuk most a sweetfx es tarsait). Az azota eltelt idoben nem volt nagy grafikai update, ezert nem igazan ertem, hogy mitol lett ennyire szar, es megmondom oszinten, kivancsi lennek, hogy nalad hogy nez ki :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.29. 11:20:41 -
Nephin #20313 PC-n gyönyörűszép a játék. :) -
#20312 Szerintem nem csúnya, max nálad gáz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
starfun #20311 Sziasztok a napokban vettem meg én is a játékot xboxra . Boszihun néven játszom . Kicsit megdöbbentem a grafikai színvonalon, one hoz képest siralmas a grafika ,mintha morrowindeznék .Nemezt várná az ember,hisz az ép aktuális időszak legszebb grafikájú rpg-i közzé sorolhatóak mindig az elder scrolls részei .Emlékszem a morrowind gyönyörű esőcseppjeire. Az oblivion lágyan ringó napfényes mezőire,vagy a skyrim csontig maró fagyos bérceire. Itt meg a nagy pofáraesésre fogok emlékezni. Tudom tudom nem a grafika a lényeg ,egy online rpgnél.De a hangulatához kellene. A játékból közzétett állítólagos screenshotoknak annyi köze van a jàtékhoz ,mint a McDonald's hamburgerednek a tálcádon és annak a falon lévő fotójához.Valahol kicsit előrébb valaki azt írta hogy a jelenlegi legjobb online rpg most a piacon ,remélem megtalálom én is benne a játéktechnikai "szépséget". Esélyt bőven adok neki a nagy elődök miatt.
Utoljára szerkesztette: starfun, 2015.11.29. 08:18:53 -
#20309 A Humble-n most -60% van az alapjátékra, 22 euróért vihető. -
#20308 Manapság nem divat semminek sem utánanézni, csak megvenni valamit, aztán bömbölni mindenért. -
#20307 Hat, tetszett volna eloszor tajekozodni, hogy mukodnek az mmok konzolon. Oreg hiba volt, remelhetoleg tanulsz belole. A digitalis vasarlassal tenyleg elbasztad, nem is ertem, hogy elsonek miert digitalissal probalkoztal.
Egyebkent LFG van konzolon is, nem gyors de van, magyar kozossegek is (igaz, kevesebben, mitn PC-n) vannak, a voice chat meg minden jatekban ilyen volt, ilyen, es ilyen is lesz, ahol egy-egy zona/szerver/group/XY egyszerre hasznalja.
Ha egyedul szallsz be egy ismeretlen mmoba, akkor ne konzolon tedd, vagy ha muszaj, akkor elobb keress kapcsolatokat, kozossegeket, mert igy tenyleg szar. Remelhetoleg ezt is megtanultad egy idore.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.27. 13:32:39 -
#20306 Lehet, hogy en keverek valamit, de szerintem van LFG tool a konzolos verzioban (xbox one). Az viszont igaz, hogy sokat kell varni - de nem tudom, hogy ez minden szinten igy van-e, en alacsony szintu vagyok, es eddig sosem volt turelmem megvarni, mire tele lett volna a group. Ha jol lattam, a group voice chat aktivalhato, amint group-ban vagy. -
Daniel82s #20305 Konzolon semmit nem er az egesz ha szeretsz tarsasaggal jatszani , ami igy egy mmorpg alapja..
Na itt se lfg tool se chat. Szanalmas az egesz. Voice chat van ahol hallod ahogy bombol egy gyerek valakinel, pofaznak minden nyelven csak angolul nem, vicc az egesz. -
#20304 A játék jelenleg a legjobb a piacon, csak konzolon magyar szinten nincs akkora aktivitás. Ha téged ez nem izgat, akkor nincs gond. -
Morinad #20303 Az egyik gyerekemnek egy dual wield dragon knight-ja van. Mana alapú és vámpír. Szinte megölhetetlen, offtanknak jó instákban. -
Selminar #20302 Miert? Most le van arazva es gondolkodok rajta h jo-e, 6-7 ezret megér talán. -
Daniel82s #20301 Sajnos az elso es egyetlen jatek, amit az xbox store-bol vettem meg online. Tanulopenznek jo volt, csak lemezes a jovoben. -
#20300 Velem kiszúrhatsz átveszem szívesen! -
fluency #20299 Klánok ügyében itt nézz körül:
Klánok, Guildek és egyéb Szervezetek
Dragonknight-om nem volt, de itt van pár srác, akinek igen. Az viszont nem tiszta, hogy a kétfegyveres harc (dual wild), vagy a kétkezes harc (two-handed) érdekel.
Nálam egyikkel sem volt akkora gond. Régen igen, de azóta már "felturbózták" a staminán alapuló skilleket és simán el lehet velük lenni. Sebeznek azok azért rendesen. -
#20298 Érdekes, mert pc kb percek alatt megvan a partika. Nézted, hogy a partiban jól van beállítva a karaktered jelölése? heal, tank, dd
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.11.24. 11:57:14 -
#20297 Akkor vatera, ebay, jofogas vagy itt a karacsony, ajandekozd oda egy ellensegednek es basszal ki vele :D Nincs jobb otletem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.24. 11:45:36 -
Daniel82s #20296 Sajnos még mindig kuka az egész. Visszanééztem, kiprobalgattam tankként is healerkent is. Nem hivott be egyik sem egy oran belul. nagyon banom hogy anno megvettem :( -
Midgard1974 #20295 Helló!
Most vettem meg a játékot. Indítottam egy Redguard Dragonknight karit. Magyar klánt keresek. Valamint a kétfegyveres harc a kedvencem, de nem tudom ebben a játékban mennyire használható, mert ahogy néztem elég kevés a Damage, egy kétkezes fegyverhez képest.
Karakter nevem: Midgard von Asgard. -
#20294 Miért ne lenne, destro staff pulsar, sap essence for the win. -
#20293 Folyamatosan hegesztik. Mar frakcio fuggetlen az LFG, emiatt gyorsult is a behivas, bar a szokasos mmo faszsag itt is jelen van, miszerint mas es mas a queue ideje tankkent, healerkent es dpskent. -
Daniel82s #20292 Javitottak mar a dungeon findert pc-n es xboxon nem tudjatok veletlenul?
Sajnos emiatt abbahagytam a jatekot, mert azt hittem lesznek majd csapatos dolgok, mint egy rendes mmo-ban. nagyon orulnek ha mukodne, mert nincsenek ismeroseim akik jatszananak, egyedul meg nem annyira szeretem, -
RABBY7 #20291 Hello
http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/info/beginners-guide
Szerintem Daggerfall covenant... :-) -
Vincentcloud #20290 Na, egy gyenge pillanatomban én is megvettem, de még csak most tölti le, hol érdemes társaságot keresmi? -
Kryon #20289 A magickas nightblade fejlődésre is életképes? -
#20288 Munkaidőben esgézünk? -
RABBY7 #20287 Még egy ilyen faszit...megkér hogy segítsek a melójába, aztán itt meg zavarna vissza.... :DDD -
#20286 :) -
#20285 Menjé vissza dolgozni ne itt irogass !! -
#20284 Hét története:
Multi cégnél vasárnapi túlóra, fincsi monoton meló, de ilyen is kell na megy csing csing. Már egész családias a hangulat így a végére már 8an vagyunk és közös szopás a legjobb szopás.
Azt priv chatben beszéljük meg a melóval kapcsolatos teendőket és feljött, hogy ő x hónap alatt kibulizza magát utána keményen ráfekszik a melóra. Télen hideg van, befagy a segge inkább ESO-zik. Tavaszig bőven ellesz vele.
Erre mondom, te nem jártál mostanában az SG fórumon? Mondja ,de Rabby néven. Bevágok neki egy képet, az utolsó két hozzászólásról itt. Mondom Terawatt "személyesen". Egyszerre egy "nebaaassz" féle reakció, mosoly öröm és kicsi a világ felismerés. -
RABBY7 #20283 Azért az is kemény hogy hétvége, túlóra, háttérben meg megy az ESO... kollegával csevegünk, szóbajön az ESO... hát nem Terawatt az akivel egy cégnél melózunk, egyazon időben,egyazon munkán... LOL Kicsi a világ... :-D -
RABBY7 #20282 Juniusban vettem a játékot...6 hónap alatt értem el ide, de azt mondják itt(Vet szinteken) lassabb a fejlődés... talán elég lesz... :DDD -
#20281 van rá még vagy 9 hónapod. -
RABBY7 #20280 Őőőő...hát épp ezt mondom... a "semmi perc alatt felzárkózól" vonz legkevésbé... Ki fogsz nevetni, Coldhabor végefele szándékosan kószáltam mindenfele, mert paráztam hogy vége lesz ennek az egésznek... :-D
De akkor a következő Craglorn-os nekifutásom előtt lecserélem a vet 1 es cuccaimat vet 7 esre...hátha számít ez is valamit...meg azóta kaptam 30-40CP-t...(meg most 2 lénnyel nyomom meg healingal...tulélésre jó, még ha nem is a leggyorsabb...:D )
Szerintem mire kijön a housing se leszek Vet 16... :-) -
gseldon #20279 Szerintem nagyon jót választottál elsőnek, az első mindig szerelem :)
A dolmen zárás egyedül nem rossz egyébként, valakinek az sem megy...
Craglorn nekünk ma már nem kihívás, 10-12 mobos csoportoknak nekimegyünk egyedül annyi a különbség egy rendesen felszerelt v16-os karakter 500 champ ponttal és egy kisebb V-s karakter között.
Ez nem "PRO" kérdése, csak szint, felszerelés és tapasztalat. Ha kitartó vagy, semmi perc alatt felzárkózól, ne add fel :)