The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
A digital copyval csupán annyi a problémám, hogy kvázi aranyáron mérik, 16k alatt nem (nagyon) lehet hozzájutni hivatalos forrásból. A g2a és társai oldalaknak pedig megkérdőjelezem a megbízhatóságát. Viszont, ha esetleg ti ismertek olyan webshopot, ahol relatíve olcsón beszerezhető és belinkelnétek, azt megköszönném.
Scientia potentia est.
Tudtok olyan boltot, ahol (még) lehet kapni a játékot? Játszottam a welcome back eventen és meggyőzött, sokat fejlődött béta óta.
Scientia potentia est.
Kellene az ESO-ba végre egy normális LFG tool, amely tényleg működik, és a többi már menne onnan. A gond az, hogy a játékosok 90%-a le sem jut Dungeonba, mert vagy szar az lfg tool vagy szar a party, és egyszerűen nem tanulják meg, hogy mi mire való. Ritka az, amikor minden működik és sikerül egy PUG-ot összerántani. Mert PVE-ben el lehet bohóckodni bármivel, de csapatban már baszhatja, mint a lenti példák is mutatják.
Konzolos bétában egyébként vicces volt látni, hogy ha nincs cset, és a többség azonos szinten jár, akkor mindjárt gyorsabban talál partyt az LFG tool. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lényeg a lényeg, olyan MMO lenne a jó, ahol egy választott alap kasztból a player a lehető legnagyobb szabadsággal választaná ki amelyik neki tetszik. Íjász szeretnél lenni? Oké, semmi probléma, legyél és hatékony tudsz lenni. A mágiát kedveled? Nosza legyél mágus. És ezeknek a DPS kasztoknak a hatékonyságának nagyjából egyenlőnek kéne lennie. Gondolom nem egyszerű így balanszolni, de egy nagyon hosszú távú játékban fontos lenne, hogy úgy játszhass, ahogy szeretsz, és ez semmilyen helyen vagy körülmény közt ne szenvedjen hátrányt.
Már nem wowozok, de ott is az van, hogy inkább visznek huntert, mert kb 30%-al több DPS-t kitol mint egy warlock pl. Sajna a blizz még rosszabb ebben, ha jól tudom most jön egy 25%-os warlock nerf, még lejjebb teszik. Sosem értettem ez miért jó. Nyilván húzz fel egy másik karit, addig is fizeted a játékot. De már mindenkinek van úgyis más karaktere olyan, amilyen tetszik neki. Szóval nem jó ez így.
Szerintem ebből a szempontból az ESO sem különb a többitől. Max a hangulatában, mert az odaver bárminek, ha valaki szereti a darkosabb stuffokat.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.04.27. 14:29:10
A neten elég sok jó kis build van, minden szituációra, de a legtöbben a fáradtságot sem veszik, hogy belenézzenek. Aztán meg megy a sírás, hogy jáj nem megy le még egy dungeon se.
Olyan játék meg nincs és nem is lesz, ami ki van tökéletesre balanszolva, főleg annyi lehetőséggel, mint ami az ESO-ban van.
Az már egy másik kérdés, hogy a fejlesztők miért hagyják ezt figyelmem kívül? A legtöbb delve, dungeon csak arról szól, hogy aoe mint az állat aztán megyünk tovább. Ebben néhány kaszt jobb, pár másik meg nagyon nem. Szóval minden életképes lehetne, ha gondoltak volna rá a fejlesztők.
Mondjuk azért az is durva amikor healerként én tankolok és dpselek is mert a többiek teljesen életképtelenek a partyban. Sokan nem tudom mit csinálnak, de olyan dpseket lehet látni néha, mintha az lett volna a céljuk, hogy minél kisebbet sebezzenek. Az is elgondolkoztató amikor nekem mint healernek egy jó 6k-val több a hp-m mint a tanknak, aki magasabb szintű is nálam és buffolva is van.
Szóval sok játékosnak fogalma sincs, hogy mit akar és mindenre rak egy kicsit és aztán nem is jó az az adott toon semmire. Aztán ha szólsz nekik, akkor még meg is sértődnek mellé.
Sanctumban Mantikorát is le lehet tolni kevesebb dps-el, de akkor a csapatnak több kört is ki kell bírnia. A legjobb buildek leginkább a hard mode-okhoz szükséges, mivel ha ott nincs meg a megfelelő dps, akkor nem fog lemenni, mert a bossok rage-be kapcsolnak és az nem annyira túlélhető.
Ha így nézzük, a játékban a DSA veterán és a 3 trial hard módján kívül minden más teljesíthető egyéb elképzelésekkel is, ha van bennük némi logika.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.04.27. 12:55:50
Sajna ezek a build szabadságok mind csak parasztvakítás.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ZOS_JessicaFolsom: Recently, we have been working hard to research what might be causing the elevated game performance issues on the European megaserver. Thanks to your reports and the details you shared with us, we've been able to isolate and fix a hardware issue that was contributing to some of the game performance issues specifically impacting the European server.
This issue was causing a very specific server-side issue—sudden and extreme latency that would last around 10 minutes at a time. This issue was impacting game performance everywhere, not just in Cyrodiil. Since we fixed the hardware issue, we have since been monitoring the situation closely and have seen improvements. We will continue to keep an eye on things, and research additional ways to cut down on the more commonly experienced client-side game performance issues.
We want to sincerely thank you all for your patience and reports about this issue.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.04.21. 11:19:32
Már nem látok nagy csapatot szaladgálni arra, mindenki trialokra keres csak csapatot.
Ezért is vagyok kicsit tanácstalan, hogy merre fejlődnek.
Szettekkel, buffokkal nincs gondom 😊
Szerintem semmi nincs 14-en ami ne lenne 12-őn. Felesleges hajszolni a max szintet nincs ott semmiféle nagy durranás vagy ilyesmi.
Ha már a szint kell akkor farmolj craglornban már ha még működik, ha meg nem akkor questek. 1 milkó xp egy szint nem egy nagy durranás a korábbihoz képest.
Ha statokat akarsz növelni rakj össze egy jó buildet, amiben van buff is amivel tolod magad, meg egy jó ruha szettet és fegyvereket.
Kicsit macerás meló de megéri.
Bár én azt vallom, hogy az output az 70% ember 30% egyéb, igaz én nem vagyok sokat tapasztalt játékos.
Most vr12 vagyok és nagyon jó lenne már 14. Hogy a legjobb fejlődni? Próbálkoztam már pvp-vel, dungeonokkal, mindenfélével, de nagyon lassan haladok.
Jól látom, hogy annyira megváltozott a statisztika rendszer, hogy most már pl a magicára teszek mindent, akkor csak a max magica nő, semmi más? Hogy lehet növelni a statokat?
Ha viszont klánban játszol, azonos frakciót kell választani a klántagokkal, mert nem tudsz összegroupolni és raid-elni különböző frakciókban levő játékosokkal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
@Running: az a daedrat nagyon badass.
Érthetetlen, hogy nem az ilyen óriás hibák javításával foglalkoznak elsősorban.
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
@Jethro: legalább a game tetszett? 😊
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.04.16. 19:53:34
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!