sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Ez a max szint is erdekes :) A sajat peldambol kiindulva, vegigjatszottam mind a harom teruletet, ketszer az EP-t VR1-2ig, ketszer a DC-t VR2-3ig, es egyszer az AD-t VR1-ig eljutott karakterrel. Lattam, olvastam, szerettem a tartalmat es ennyi eleg is. Egyszer vegigmentem Orsinium majdnem osszes kuldetesen, es beleszagoltam IC-be is (bar azt party hianyaban otthagytam hamar), most a PTS-en pedig megneztem es lassan a vegere is erek a Tolvajoknak. Mivel tudom, hogy a VR rendszer 4 honap mulva kukazva lesz, egy cseppet sem hajt elore semmi, hogy VR16 legyek akar csak egy karakterrel. Se idom ra, se ertelmet nem latom. Annyit megtettem, hogy a Harcosok Ceheben az utolso feladatot VR1-eskent csinaltam mindenkivel, hogy a valtas utan legalabb legyen egy fasza fegyverem :)

Neha elkap a gepszij es jatszok 1-2 VR "szintnyit", de maskor belepek, "megetetem a lovakat" es ha nincs kedvem kvesztelni, sem zergelni Orsiniumban a daily bossokat, akkor nincs mit csinalni a jatekban szamomra. Nincs mas teendo, ami alternativat nyujthatna.

Akkor inkabb beloggolok az Elitebe, es lezavarok 2-3 fuvart (gyujtve az uj hajomra), vagy beloggolok a wowba/swtorba/sto/wildstar/stb (hangulat kerdese) es letudom a heti LFR anyagot vagy az esetleges event bossokat (begyujtve az aktualis rewardokat, dekor itemeket, neadj'sten lootokat), vagy csak megyek egy gyors random dungeont a poen kedveert, mert ezekben lehet, ellentetben a ket eve hihetetlenul korulmenyes es kurva lassu LFG toollal az ESO-ban :) Ha pedig oylanom van, akkor lemegyek egy regi dungeonba es szerzek par fasza skint, mert a legtobb mmoban van transmog/outfit designer/change app, stb. Ezzel is el tudja foglalni magat az ember. Az ESO-ban meg ket evvel kesobb is varjuk a barber shopot, transmogra meg esely sincs.

Amig tart a PVE tartalom es eloszor (esetleg masodjara, egyes dontesek miatt) csinalja vegig az ember, addig zsenialis minden. De amikor veget er a tartalom (oke, ez mondjuk boven 100-150+ ora), akkor jonnek a kerdojelek. Azt hozzateszem, hogy a Tolvajok daily feladatai legalabb erdekesek (nem csak zerg boss killek), de ez az erdekesseg sem fog orokke tartani...

Mindegy is, szeretem a jatekot, nagyon jo a rendszere, csak valahogy nem akar osszeallni az egesz, hianyoznak olyan kis aprosagok, amelyek komplette teszik mashol az egeszet.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.16. 10:08:08