Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A prioritásokkal komoly gondjaik vannak. Az aktív játékosállomány szerintem rettenetesen kicsi, más játékokhoz képest. Persze dől a lé, mert akciózzák a játékot, de ha csak a magyar szövetséget nézem, a játékosok 80%-a a v1-et sem éri el. A maradék 20%-ból, max 10% éri el az endgame-et. Akik meg elérték, és régóta játszanak, csak a társaság miatt nem lépnek le. A gazdaságon is látszik, hogy endgame matik, temperek ára azért magas, mert már nincs lassan aki árulja nagyobb számban, mert sorban lépnek le a népek, csapatok. A pvp-sek a 8. hónapja tartó ígérgetések miatt, a pve-sek mert azért, mert nincs mit csinálni.
Én még nyárig várok, ha nem változik a helyzet pozitív irányban, akkor lépek én is, mert már baromira unom ezt a szerencsétlenkedést, amit művelnek. Ahogy csapattársam mondta volt ESO Live-ról: Tök jó, hogy ilyen viccesek és boldogak ezek a fejlesztők, de ki nem szarja le, mikor mellette se kontent, se normális javítás.