sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Igen kicsit keményen sztori alapú lett, aminek én örülök de az mmosok nem díjazzák. Többi mmo-s cégnek egyszerűbb dolga van mert nem kell megfelelni solo rajongóknak. A funcom ugyan már 2008-ba tett be lv1-20 solo részt, ami ma is csodálatos, de hát ez na igen ez lv1-50 és tömény :) Van rengeteg másik ahova tovább lehet lépni amíg a srácok dolgoznak. Ráadásul zseniális a koncepció a tagságra és a b2p-re. Ügyes csapat ez nem féltem őket :) Kicsit a TES-ből következően más mint sok mmo. De a jövő ez lesz szerintem. Ezt mondtam anno a megjelenés előtt is. Ma már egyre kevesebben lesznek kíváncsiak az SWTOR és hasonló, "számolni kell" típusú játékokra.
    Ezt a szintet jelenleg csak az SWTOR tudja. De azzal nem érdemes versenyezni mert a"lore"-ból következően ők milliós előnyben vannak.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.15. 20:06:59