sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Nos, nagyjából 1-2 héttel a vásárlás után régi conanos haverral megvettük.
    Nem érdemtelen a 2015 legjobb mmorpg cím.
    Egészen egyedi a quest hatások a környezetre és a világra. Tényleg igaz amit leírtak megírhatod saját történeted.
    - A skill és attrib szint. Nem AOC de nem is kell jól szuperál. Legalább nem két hétig tart egy kari legyártása. Mindenki változik ebben a világban.
    - Harcrendszer pofás.
    - Azt kell mondjam ez az egyetlen játék jelenleg ami méltó örököse, mmoként is és így is, a Morrowindnek.
    - Craft nem bonyolult, itt lehet majd lenyúlhatnák a funcom nagy ötletét az egyedi személyre szabható rendszert, cuccokat, ők úgy se fogják befejezni sose.
    - Látszik rengeteg mmo-t tanulmányoztak mielőtt befejezték.
    - questek jók ,nagyon jók nem csalódtam a megérzésemben a loremaster nagyon jó fej fickó volt. Az, hogy van igény rá vagy sem az más kérdés.
    - Jelenleg itt tartok ennyi.
    Legfeljebb egy kérdés nyilván van akinek nehéz ez a fajta stílus azt megértem. És nem is bántom amiért lv20-on csinál lv16 public dungeont, questet. De ez tömegesnek tűnik. Nekem lv13-ra, megvolt az első terület befejezése. Mi gond nekik?

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.10. 19:19:07