24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• RABBY7
    Én még mindig kezdőnek érzem magam, és nagyon bejön a világ/játék... :-) Azt nem tudom hogy vet 7-en egy vet 4 es dolment egyedül bezárok az alap, vagy az azért jó? :-) Mondjuk multkor benéztem Caglornba, ott vet 7-10 es dögök vannak, és sokan(5 vagy nagyobb létszámu egy group) ,ott szinte villámgyorsan meghalok...és nem tudom hogy mit számít az a plusz 3-4 Vet szint...amikor a spellek legtöbbje maxos(legalábbis amiket használok)...Na mindegy, majd kiderül... :-)
    Ti hozzám képest nagyon Pro-k nak tüntök, 10-20 mmo-s multal a hátatok mögött... :-) Nekem ez az első...
  • PiszkosFred
    Ez minden mmoban igy van. Tudnek meselni, ahogy te is tudnal meselni napestig, de pont ezert elsosorban nekik keszul minden, mert az o 20 dollarjuk ugyanannyit er, mint a tied, enyem vagy barkie a hc guildek tagjai kozul. Sajnos.
  • Running
    Sajnos a játékosállomány nagy része annyira buta a játékhoz, hogy egy régi veterán dungeon szint is elérhetetlen magasságokban van. Borzasztó látni, hallani mit művelnek veterán játékosok. A tanknak a taunt ismeretlen fogalom, ahogy a heal is a healernek, a heavy attackos dd-kről már ne is beszéljünk.
  • PiszkosFred
    Ne a mostani agyonnerfelt lebutitott verziot nezd, hanem a kezdeti elcseszett rendszert, mert akkor indult el az egesz VR-kukazos folyamat. Azota persze mar csokkent minden, barati szintre lett butitva a dolog - sot, mar-mar egy vicc kategoria, annyi XP jon mindenbol. Ha igy indult volna el anno, nem hiszem hogy leakarna barki is cserelni, mert nem oszt, nem szoroz, mert kurva gyorsan fel lehet szintezni. De nem volt mindig igy.

Amikor szintezesrol beszelsz, sose szamold bele a DLC-ket, mert akkor regen el van baszva a dolog, ha csak a DLC-vel rendelkezoknek fejlesztenek :) Akinek nincs IC, se Wrothgar, annak marad a 3 frakcio+craglorn. Oke, az uberpro arcok tuti tudnak VR1-eskent is szolozni midnent VR10-es zonaban, de a casual tobbseg szerintem szarban lenne/van, meg ebben az agyonnerfelt ujkori ESO-ban is.
  • Running
    Attól függ milyen értelemben kötelező. Jelenleg már csak és kizárólag a questek és skyshardok miatt érdekesek a veterán zónák. Aki alapból megcsinálja a main küldit, a következő 5 zónát megkapja, de a többi 5 már nem szükséges semmire, max acsihoz. Egy v16-os karakter kb 4 erős nap alatt felszintezhető alap területen, majd veteránon IC-ben, ahol közben hülyére keresed magad.
    Szóval nem igazán értem a kényszert jelenleg. Aki meg quest függő, annak meg pont jó, hogy van csomó extra küldi ezeken a területeken.
  • PiszkosFred
    Mert egy kenyszer, amit nem tudsz kikerulni. A Champion rating (vagyis X elkoltott/megszerzett ponthoz rogzitett feltetelrendszer) is hasonlo korlatozas lesz, de az csak a targyakra fog vonatkozni (esetleg instance/raid erosebb verziojara), de nem teruletre. Amig VR1-eskent sok eselyed nincs VR6+ teruleten (lehet boldogulni, de kinszenvedes), addig a champion rendszerben oda megy, ahova akarsz. Friss 50-eskent egybol mehet akar a mostani VR10-es teruletre is. Jobban fog ervenyesulni az openworld stilus, nem csak egy zonaban kapsz szabadsagot, hanem tenylegesen a teljes "vilagban".
  • RABBY7
    Amúgy a housingot én is nagyon várom, ha DLC lesz akkor tuti költök rá...(legalább lesz hova pakolni a sok trófeát,ha már a bankba valami miatt nem lehet... :-( )(bár ez utóbbi a Vet 16 os szint elérése után is esélyes). Viszont azt nem értem hogy mi a baj a veterán szintekkel... most vagyok vet 7 és még mindig minden egyes questet élvezek/megcsinálok... :-) Nem kapkodok, Vet 4 es területen kószálok(Malabal Tor vagy mi).. :-)
  • RABBY7
    Running: Én is olvasom ezt a fórumot, ha nem is naponta de kétnaponta min, és köszönöm az infókat! :-)
  • Terawatt
    Na ez jó hír. Akkor van ott ész, csak nem feltétlen jön össze elsőre.
  • Running
    Race change kell, mert sokat változtattak a faji bónuszokon. A 64bitre meg annyit mondtak, hogy mac-en szép kis teljesítmény pluszt adott.

"Alapból a csampi rendszer nem tetszik, mert mondjuk Én aki nem tolta csak nagyon időszakosan vissza térek a játékba, elég nagy hátrányban leszek olyan Valakivel szemben, aki mondjuk 1-2 hónapot zombi farmolt. Vannak nagyon fincsi statok amikből "kimaradok".

Ez már nincs így.
    1. Korlátozva van a csp-k száma 501-re, így aki zombifarmolt, az beszívta, mivel nem tud 500 felett osztani és dlc-kel fogják csak emelgetni a szinthatárt.
    2. A csp xp szerzés skálázódása miatt azok, akiknek eddig kevés volt, döbbenetesen gyorsan jön a csp. A csapatból pl egyre jobban zárkóznak fel azok, akik kevesebbet játszanak, mivel nekem már 480.000 xp kell egy csphez, van akinek meg 90.000.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.11.20. 08:44:22
  • Terawatt
    race change? :D De mijé? Ugyan ez a többi "change" felé. Mondjuk a nagykarim valszeg átraknám hozzátok Running.

64-bites client nem hangzik rosszul ha ki is használja. Erről remélem hamar jön infó, hogy hátha lesz emiatt új ficsőr az esetleges jobb teljesítmény mellé.

Housing ha azt nézzük, hogy a kövi két dlc után jönnek infók akkor még akár azt is meg merem kockáztatni ,hogy q3ba jön.

Csampi pont kell majd bizonyos cuccokhoz? Persze valahol kell határt húzni a jelenlegi tárgyakra, de azért furán hangzik. Kérdéses mennyire lesz átdolgozva a statok rajta, vagyis mennyivel lesz jobb, mint egy mostani vr1-es. gw2ben a legjobb rarity kb 5%al jobb mint az előtte lévő. Az szerintem elfogadható lenne, mert sok kicsi sokra megy alapon nem lenne akkora hőbörgés a meglévő játékosok között.

Alapból a csampi rendszer nem tetszik, mert mondjuk Én aki nem tolta csak nagyon időszakosan vissza térek a játékba, elég nagy hátrányban leszek olyan Valakivel szemben, aki mondjuk 1-2 hónapot zombi farmolt. Vannak nagyon fincsi statok amikből "kimaradok".
  • Running
    Új infók:
    These are just the links to information I found interesting and or new.

PVP Justice (Enforcers), Spellcrafting, Housing, Jewelry Crafting, Poison Making, "Crafting" bags, barbershop, race change, sex change, class change and alliance change are ALL "on our development whiteboard".
    Additional character slots coming to crown store
    64-bit client with Q1 2016 DLC
    Winged pet in TG DLC - not parrot
    VR16 gear coming to all weekly trials in TG update - alternate source
    Formula for Maelstrom Arena scoring
    Trinimac Style to become a motif
    TG trial to have regular and veteran mode. It will be hard.
    Housing information after TG and DB DLC. (Sooner than I thought)
    No further VR increase before its removal
    With VR removal gear will have a CP requirement to equip.
  • Nephin
    Köszi! :)
  • Terawatt
    Jól hangzik, köszi a válaszod. :) Főleg most, hogy elvileg free kari is tud szintezni csak főküldetéssel még jobban érdekel és ha beszippant nyomok subot a többi contentért is.
  • PiszkosFred
    "Vicces", hogy ha housingrol van szo, midnig konnyes szemmel gondolok a morrowindi torony mododra, pedig hat az sem ma volt :)

Folyamatosan jatszok vele 2011 ota, igaz voltak fel/egy eves szunetek, de valahogy midnig visszatalalok az swtorhoz. Csak ajanlani tudom a sztori miatt, mert 8 interaktiv filmet kapsz mmo kontosben. A csempesz meg a fejvadasz ezen tul meg vicces is, a sith inkvizitor meg olyan pszihopata karriert tud befutni, hogy hozza kepest a teveben latott "nagyon gonosz random foellensegek" ovodas bajkeverok.
  • CS@
    Jelentem ez az egyetlen fórum téma az SGn, amit rendszeresen olvasok.
  • Running
    Castiel-re. :D
  • gseldon
    Remélem jeskára gondoltál :)
  • Running
    Csapattársamnak már mondtam, hogy ha lesz housing, akkor az ő feje lesz az első trófea, amit kiteszek. :D
    Ha annyi ötletet és szépséget visznek bele a rendszerbe, mint amit az Orsiniumnál produkáltak, akkor jó lesz. Kíváncsi leszek sikerül e megismételni.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.11.19. 13:37:07
  • Terawatt
    Hát nem tudom, nekem nem sok dolgom volt vele. SWTOR azzal megy ahogy rémlik, de ennyi. Gondolkoztam is rajta, hogy le kéne tolni a sztoriját, de annyit már nem játszom, hogy fallout,insurgency mellé még beférjen. Még a witchert sem vittem végig, pedig már nyakunkon a következő DLC. Abba meg bele se merek gondolni, hogy mi lesz ha törlik a VR-t itt... Jó lenne szabadabban bóklászni.

off: SWTOR-t toltad? Mostanában esetleg? Tudnád ajánlani, mint offtopicként.
  • Terawatt
    Fejlesztői szempontból érdekes lehetett. Na majd jön a következő TES 2019-ben

Lotro-ban jó volt a housing. Instanceolt mapon x bérelhető ház. Kicsi,nagy plusz guild/kinship ház. Üresen megkaptad és tele volt slotokkal, mint például a kertbe, hogy nagy placc kis placc akármi. A berendezéseknek le volt írva, hogy milyen slotra mehet és így egész jól belőtték a lehetőségeket. Választék egész jó volt és bugos sem volt hála ezeknek a megkötéseknek.
  • PiszkosFred
    Hi, folks. When we began development for ESO, we licensed the HeroEngine so that we could hit the ground running. We used it as a tool for things like area prototypes and design concepts so that we could begin honing the art style. HeroEngine was our whiteboard: a great tool to put our ideas in the game and seeing them while the production engine was in development.
    forras (#28 komment)

Bocs a szajtepesert, de az a baj, hogy a Hero Engine kifejezest mindig hiszti, flame es egyeb szarsag koveti, ezert inkabb csirajaban elfojtanam az egeszet, meg akkor is, ha kevesen maradtak (de maradtak) emberek a topikban.
  • PiszkosFred
    Illetve, azt hiszem meg Matt Firor nyilatkozta anno, hogy azert is volt jo a Hero Enginet licenszelni, mert a Bethesdahoz kotheto srudioknak nem volt meg dolga mmoval, nem tudtak mihez hozzanyulni (oke, a fejlesztok egy resze ott volt a korabbi DAoC es UO-nal, de nem ok irtak a motort), igy kellett valami, ami alapjan "meg tudtak lesnii" az alapokat, megoldasokat.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.19. 12:39:55
  • PiszkosFred
    Hero engine csak a kornyezet kialakitasahoz kellett, tesztelni, amig el nem keszult a sajat engine. Addig nem allhatott le a kornyezet kidolgozasaert felelos grafikai, tervezo, mittomenmilyen csapat, latni kellett a korabbi koncepcios terveket "elesben" is, egy-egy megoldas prototipusanak a megjelenitesehez jo volt a hero engine. Aztan jott a sajat engine, abba atraktak mindent es a hero engine kukazva lett.

Fallout/swtor housing kapcsan nekem a szabadsag az, ami kell(ene), illetve az, hogy a targyakat meg lehessen szerezni. Nem banom, ha achievement, vagy drop, vagy uj szakma, esetleg q reward, csak legyen lehetoseg arra, hoyg az ember torodhessen, gondozhassa a hazat. Ha csak kapsz egy instanceolt helyet, benne ket sajat bankkal, azt inkabb meg se csinaljak.
  • Terawatt

HeroEngine Licensee Zenimax announces Elder Scrolls Online May 4, 2012
    Itt még a megjelenési dátum is 2013ra volt írva.
  • Terawatt
    Minket ne temess Senpai.

@Fred: hát én is már az első bejelentés óta csóválom a farkam, mert hiába tértem vissza a nyáron nagyon nagyon hamar bele untam a VR-be. PvP-t még nyomtam volna, de ott meg két ütés temetés kategória vagyok.

Falloutos rendszer túl szép lenne ,hogy igaz legyen itt. Hero engine-el kezdték de végül sajáttal fejezték be a játékot nem? Nem hiszem, hogy nagyon át lehetne hozni onnan dolgokat, nulláról meg nagyon időigényes.
  • Aloe Vera
    Hali!

Én nem csak itt követem a játékot, hanem a játékban is követem a játékot. És hogy miért követem a játékban a játékot, mert napi másfél óránál sosincs több időm játszani és általában egy héten csak 3-4 nap jutok el a gépig :DDDDDD.

És köszönök minden infót Running.
  • PiszkosFred
    Hat sok ertelme nem lenne tovabb bonyolitani az egeszet uj szintekkel, annak megfelelo item tierekkel, stb, hogy utana - remelhetoleg hamar - kukazzak mindezt. Mert most mar tenyleg jo lenne. Lassan ott tartunk, hogy mar az is beletorodott es elfelejtette varni a valtozast, aki anno nagyon akarta.

Housingnal viszont nagyon remelem, hogy a sracok felmentek a szomszed emeletre, es elkerik a FO4 fele megoldast :)
  • Running
    Jó csak ez olyan, hogy a prohardverre se nyomom már, mivel az utolsó 50 üzenet az enyém volt, akkor minek.
  • Terawatt
    Látod Running a hallgatag népek egyből csatlakoztak zászlóid alá, amikor lelkesedésed alább hagyott, hogy van miért kűzdeni! *-*
  • Andule
    Csatlakozom Terawatt-hoz, én is egyedül itt követem a változásokat -read only-ban- remélve vmi olyan hírt ami miatt ismét ránéznék a game-re.
  • Terawatt
    Ezek szerint igyekeznek már skálázósra venni a témát mostmár.
  • gseldon
    Én is olvasom :)
    Nephin-nek olvastam cikkét az ipon-on a játékról, tök jó volt, grat :)
  • Running
    Megnyugtató, hogy nem magamnak posztolgatok. :)

Akkor egy új hír:
    We're not raising the VR level for Thieves Guild.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.11.19. 07:53:15
  • Terawatt
    Na akkor már 4en vagyunk legalább. :P szerk.: máshonnan nem is követem a játékot, szóval ha itt nem írod akkor max hírlevél szól hogy Teraaaa gyere játszani, javult a játék, nincs többé VR Teraaa gyereee!

Persze mostani állapotban sem rossz, de a VR még mindig valahogy zavaró. Swtoron is gondolkoztam, hogy addig nyomom azt, mert érdekelnek a sztori küldik ott.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.18. 19:17:52
  • mikuc
    Én is olvasom!
  • Nephin
    Én is olvasom. :D
  • PiszkosFred
    En is olvasom, csak hat hozzaszolni nem tudok :)
  • Terawatt
    Én mindig végig olvasom, pedig nem is tolom már. :)
  • Running
    Mivel úgy tűnik, hogy az utóbbi időben már csak saját magammal kommunikálok, ezért befejeztem az itteni tájékoztatást az eseményekkel kapcsolatban.