Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Tegnap kiprobaltam PTS-en a Tolvajok Cehe DLC-t. A fovaros szerintem az eddigi legjobb/leghangulatosabb terulet lett, szabalyosan erezni a kikotok hamisitatlan illatat monitoron keresztul is :) A betoreses "Heist" jatek pedig jo mokanak tunik igy 2 feladat utan, nem is tudom mikor lopakodtam ennyit egy jatekban figyelve a kornyezetre, talan a Thief vagy a Hitman sorozat elso reszeiben... Ha pedig megmarad ez a koncepcio, csak ki lesz egeszitve gyilkossaggal a Sotet Testveriseg DLC-ben, azt akkor nagoyn tudnam dijazni.
Hja, es szemmel lathatoan stabilabb a rendszer es gyorsabban tolt mindent a zsufolt fovarosban is (bar a zsufolt dolog mas egy PTS-en es mas lesz majd liveon az esti orakban, tiszta sor) ugy, hogy maximum speeddel vegiglovagoltam eszakrol-keletre, delrol nyugatra Wayresten, mikozben tele volt a hirtelen beloggolo/spawnolo PTS juzerekkel.