sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Az egesz bounty rendszert megcsinalhattak volna az Eliteben hasznaltra :) Eddig nem figyeltem es nem is foglalkoztam vele, de most par napja csinaltam egy disznosagot, amely miatt beszedtem egy komoly verdijat a fejemre Most az van, hogy akarmikor ulok be a pilotafulkebe, zabszem a seggben, nehogy elkapjanak, akar az NPC hajok, akar a tobbi jatekos, aki ugy dont, behajtja a fejemre kituzott verdijat...

ESO-ban sosem tetszett, hogy nagyon hamar elfogy a bounty, lenyegeben csinalsz valami zsivanysagot a varosban, majd amikor a vadonban/pusztaban/barhol csinalsz par kuldetest (esetleg instat), mire vegzel, vege a bountynak, mert a legnagyobb is leporog addigra. Akinek van egy kis vaj a fule mogott, igenis feljen attol, hogy mi var ra, legyen allando a verdij es legyen lehetoseg levadaszni a bunozoket :D

Bar gondolom, ez a resze rendben lett volna, a fejlesztest azert kukaztak, mert a harmadik felt zavarta volna, akik kozeleben elkezdodott volna a bunozo es a bunuldozo kozotti pvp. Bar annyi mindent kulon phaseban csinalnak, erre is lehetett volna valami megoldas... Kar erte.

A spellcraftingot en mar leirtam magamnak, szerintem abbol sem lesz semmi (Konkle projektje volt ez, o meg ugye tavozott korabban egy masik ceghez). De ne legyen igazam...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.22. 13:16:04