Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
fluency #20406 Azért akik nincsenek felkészülve egy pvp zónába ezekre a dolgokra, azok meg is érdemlik, azt amit az arcukba kapnak.
Viszont a listázás itt nem, de egy open world pvp szerveren nagyon is működőképes. Mert mindegy hova mész, mit csinálsz előbb utóbb levadásznak és igen, ők is meg fogják várni amíg te bosst ütsz vagy valami erősebb mobot és akkor kapnak le távolról vagy hide-ból és ezt akár órákon keresztül is lehet csinálni. Ez akkor lenne igazán érdekes, ha nem szeparált dungeonok lennének, hanem bárki bemehetne ugyan abba. Van egy olyan gyanúm, hogy akkor nem lenne ez a dolog annyira vicces. :)
@Aloe Vera amúgy ez most hogy van?
"ui: én ezt csak hallottam sose csináltam :D"
"Azt hittem Running az impale+hidenál+impale, nincs genyóbb de a negate :DDDDD az igen :DDDDDDD az beteg :)))))) Azért szoktam NB-el menni mert könnyebb a közlekedés meg a menekülés de ezt a negatet ki kell próbálnom :D"