sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Nem tudom, valami nem stimmel manapsag a Bethesda studioi korul, mintha beragadtak volna, vagy tul kenyelmesek lennenek.
    Mert sikeres, de megis kisse szar eve volt 2015 a Bethesdanak, mint kiadonak, szerintem legalabbis.
    - A Fallout 4 nagy siker, tobbszoroset hozta mint a nagy konkurens Witcher 3, de az meg minden weboldalon lemosta minden szavazason, vagyis szakmailag mar nem volt akkora nagy siker.
    - Az ESO epp csak elvan, a fejlesztok nagy resze kicserelodott, a csapat letszama redukalodott, a beigert tartalmak jonnek bar, de van hianyerzete mindenkinek, a lagok lassan 2 eve szopatjak a nepet, arrol nem is beszelve, hogy egy hiba/bug javitas helyere 2 uj erkezik, szelmalomharc az egesz. Meg jo, hogy singleplayernek kivalo es boven megeri azt a 10-12 ezret a jelenlegi formajaban is.
    - A Legendsszel szerintem elkestek, es valoszinuleg ok is tudjak, ezert atcsusztatjak 2016-ra, amely szinten nem volt igy betervezve.
    - TES VI koncepcioja es tervezese nem tudom hol tart, de latva a Fallout 4 kritikait es a velemenyeket, szerintem lesz nemi rollback, mert kurva nagy hiszti lesz, ha a Fallout 4 semajat koveti (mondom ezt 150 oranyi FO4 utan, mert imadom, de...)
    - Egyetlen nagy sikeruk a Fallout Shelter volt iden, azert le a kalappal, de azt sem nagyon lehet tovabb fokozni mar, egyszeri de nagyon nagy durranas volt.

Es akarhogy is nezzuk, az ESO sem ugy muzsikal, ahogy azt mondjuk elvarna az ember, a fejlesztok is benaznak, a kozosseg sem olyan mar, mint regen, az egesz olyan semmilyen, se ize, se buze jelenleg.