Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Tegnapi ESO live-ról röviden, aminek a főtémája a pvp volt:
Általános:
> Karakternév átnevezés 2016 q1
> Faj és külső változtatás hamarosan, szövetség váltás is, de kasztváltás nem lesz
> Lehet lesz DLC-vel érkező új skill line
> Housing-ról hamarosan érkeznek infók, 2016 q1
> Barber shop/character customization opciók hamarosan
> Veterán rangok kivétele hamarosan
> Combat text hamarosan
> Nameplate/Title hamarosan
> Nem lesz mountpáncél festés
PVP:
> Lesz Cyrodiilban undaunted set vendor és hetente 2x cserélődnek a setek az árusnál, amiket AP-ért és Gold-ért is megvehetsz. Hogy ezek boundosak lesznek e vagy sem, még kérdőjeles. Thieves Guild-el együtt érkezik.
> Lesz Champion free kampány, ahol nem érvényesülnek a CSP-k. Szintén a TG-vel érkezik.
> Lesz dueling, megjelenése még kérdőjeles.
> Lesz PVP arena, vagy/és battleground, de ez még erősen fejlesztés alatt van (szerintem kb sehogy sem áll), szóval max 2016 q3, vagy még később
> Imperial City játékmechanikai fejlesztéseket kap, hogy több értelme legyen lemenni
> A várfoglalásokat hosszabbá szeretnék tenni
> AP pontokat szerzését megvariálják, kisebb csapatok több pontot, a zergek kevesebbet fognak kapni ugyanazért a dologért (TG dlc-ben már benne lesz)
> Cyrodiil lagon dolgoznak keményen, mivel összetett a probléma, így egyik lépéről a másikra jutnak el a célig (remélhetőleg) és nem nem a lightning patch okozta a hibát (szerintük).
> Ostromfegyverek erősítése érkezik a TG dlc-vel és az ostromfegyvereknek lesznek extra képességei, mana, stamina elszívás stb..
> Kampány váltások tiltása (időkorlát, ap) törlésre kerül a TG-vel, minden szabad, bármit szabad
> PVP vendorok és a PVP posta is V16-os cuccokat ad majd
> A PVP sátrak visszatérnek módosításokkal (max 10 frakciónként)
> Várak és javító készletek fejlesztése szintén a TG-vel érkezik (gyorsabb wall regen és nagyobb hp, ha a váré az ellátó pontok)
> Szarvasok addig nem térnek vissza, ameddig a szerver csuklik a sok adattól
Személyes vélemény:
Kíváncsi voltam az arcra, aki a pvp-ért felelős, és látva, egyáltalán nem lepődtem meg, hogy 2 év alatt a pvp-t sárba tiporta, ahelyett, hogy fejlesztette volna. Egy beképzelt, túlvezérelt, mindenkinél okosabb vagyok idióta. Imádkozzunk azért, hogy alkalmatlanságért végre kirúgják, mielőtt a nagy terveivel végleg megsemmisíti a játék pvp részét.