sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Ezert sem ertem, hogy miert varnak eddig. Sot, tovabbmegyek, hogy nem jutott eszebe senkinek sem a 2009-2014 kozotti fejlesztes alatt, hogy housing is kell a jatekba... A fejlesztok nagy resze UO es DAoC veteran, a masik resze Bethesda kozeli, aki ismeri, hogy az Oblivionhoz erkezo letoltheto house DLC-k szepen fogytak, a Skyrimhoz keszult Heartfire sem kevesbe volt sikeres... :)

Jo, konnyu okosnak lenni a monitor elott ulve, en tudom, de... Egyszeruen nem ertem a jatekfejlesztoket (nagyon sok jatek es studio eseteben), hogy olyan alapveto dolgokat hagynak ki/baltaznak el, hogy fogja a fejet az ember. A vicc az, hogy ha ezek a fejlesztok mint jatekosok ulnenek le egy jatek ele, ugyanugy hianyolnak a dolgokat. De onnantol kezdve, hogy a "pult tuloldalan" dolgozol, valahogy nem veszik eszre a hibakat, vagy a hianyossagokat. Biztos van ra esszeru magyarazat :)