Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
VladimirD #20333 Sziasztok!
Ma vagy holnap szeretném megvenni a játékot, de előtte megköszönném, ha tudnátok segíteni pár dologban:
- Skyrim HIGH grafikai beállításokkal fut gépemen, elég lesz ide is?
- Hirtelen ezt a helyet találtam, ahonnét megrendelném, esetleg tud valaki akcióról? gamers.hu
- Azt olvasom fórumokon, hogy PC-n XBOX360 kontroller nem működik, de azt is olvastam, hogy a Bethesda a konzol megjelenések utánra ígért javítást. Működik már?
- Nem vagyok egy nagy közösségi ember, el tudok lenni vele egyedül is huzamosabb ideig? Vagy egyedül halott ügy? Egyedül nem lehet boldogulni?
- Itt is érvényes, hogy a TANK karakterek érezhetően lassabban fejlődnek?
- Kifejezetten Necromanta build létezik? Életképes? (reanimálás, debuffolás)
- Skyrim-ben dual wield/bow assassint játszottam sokat, közel ugyan azt a játékélményt kapom a TESO-ban is, ha ilyen karit indítok?
És a végén, csak nem bírom ki a „allstarmmostupidquestion” dolgot: Kezdőnek, akit abszolút nem érdekel a PVP (később sem, sohasem), szeret gyorsan fejlődni, nagyon szereti a csilli-villi kosztümöket, 90%-ban egyedül fog játszani, milyen kasztot ajánlanátok?
Előre is köszönök minden választ!