Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
starfun #20311 Sziasztok a napokban vettem meg én is a játékot xboxra . Boszihun néven játszom . Kicsit megdöbbentem a grafikai színvonalon, one hoz képest siralmas a grafika ,mintha morrowindeznék .Nemezt várná az ember,hisz az ép aktuális időszak legszebb grafikájú rpg-i közzé sorolhatóak mindig az elder scrolls részei .Emlékszem a morrowind gyönyörű esőcseppjeire. Az oblivion lágyan ringó napfényes mezőire,vagy a skyrim csontig maró fagyos bérceire. Itt meg a nagy pofáraesésre fogok emlékezni. Tudom tudom nem a grafika a lényeg ,egy online rpgnél.De a hangulatához kellene. A játékból közzétett állítólagos screenshotoknak annyi köze van a jàtékhoz ,mint a McDonald's hamburgerednek a tálcádon és annak a falon lévő fotójához.Valahol kicsit előrébb valaki azt írta hogy a jelenlegi legjobb online rpg most a piacon ,remélem megtalálom én is benne a játéktechnikai "szépséget". Esélyt bőven adok neki a nagy elődök miatt.
Utoljára szerkesztette: starfun, 2015.11.29. 08:18:53