sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Az Adventure Pack kodok nem evulnek el, barmikor fel lehet hasznalni oket. Nagyjabol (max) 700-800 forintos aron ment, annyiert meg 1-2 honapja is be lehetett szerezni.

A G2A egy digitalis piacter, nem hivatalos forgalmazo (bar van ilyen resze is, de nem hagyomanyos modon, mint mas bolt eseteben), ezert amit ott veszel, nem a G2A-tol veszed, hanem az ott arusito harmadik feltol, emiatt nincs a hivatalos viszonteladok kozott. Ahogy Running is irta, ha valami nagoyn olcson kaphato ott, akkor sanszos, hogy nem tiszta a forras es kesobb okozhat bajt. Ennek ellentmond mondjuk az, hogy en speciel 200e kornyeken koltottem mar ott kulcsokra es egyeb aprosagokra, es sosem volt meg bajom. Mas kerdes, hogy meg is nezem mindig, kitol veszek, olcso de par eladassal rendelkezoket hagyom a fenebe, inkabb a picit dragabb, de biztosan megbizhatora kattintok.

MMOGA-val egyszer befurodtem paypallal (tranzakcio megvolt, kulcs nem jott), bar a penzt visszakaptam, de azota nem probaltam ott ujra, igy nem tudom, hogy egyszeri eset volt e pechemre, vagy ilyen a szolgaltatas, szal passzolom...