Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Daniel82s #20130 Sziasztok!
A velemenyetekre lennek kivancsi, megvettem a jatekot xbox one-ra, de hat megmondom oszinten eddig nekem baromi unalmas.
Elnezest a rajongoktol, nem trollkodni akarok, csak en WoW-on "nottem fel". Az volt az egyetlen mmorpg. Ott ugye fontos a sztori, de ha ellepkeded a beszelgetos reszeket, meg megmarad a jatek izgalma erdekessege.
Viszont ez sokkal melyebb role play jatek, azaz gondolom itt maga a sztori viszi el a jatekot, csakhogy engem ez nem igazan erdekel.
Viszont a kuldetesek 90%-a hogy rohangalok egy varosaban es beszelgetni kell allandoan. Most vagyok lvl9 de sztem 10nel tobb mobot nem kellett megolni eddig osszesen.
Instance-ok, csapatjatek nem lesz egyaltalan, mint wowban hogy osszeallunk 5en es lenyomunk vmi nehezebb teruletet? Nincsenek barataim akikkel jatszhatnek es felek ez a felulet nem is tamogatja, hogy ideegeneket talaljak ( nincs LFG channel)
Szoval kesobb szamomra szerintetek erdekesebb lesz? Vagy vegig ez a beszelj ezzel beszelj azzal, sztori lesz vegig? :(
Koszi elore is