sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Azert ennyit engedj meg, hogy korrigaljak! A normal mod konnyu itt is (azt mondjak legalabbis, vajmi kevesben voltam eddig9, a veteran a szenvedes, amely azert kerult bele, hogy direkt(!) szenvedes (vagy ahogy a fejlesztok hivjak, kihivas) legyen. Minden mmoban igy megy, ahol egy dungeonnak van 2-3 nehezsegi szintje.

Nem hiszem, hogy nagy kulonbseg lenne a velemenyeink kozott, mert jelenleg olyan szinten "casualban" tudok mar csak jatszani, hogy neha megkerdezem magamtol, mi a faszert jatszok egyaltalan. Lementem Imperial Citybe, megneztem, nagyjabol masfel oraig csatangoltam random csapatokhoz csapodva, szereztem vagy 80 tel var kovet :), aztan rajottem, hogy ezt nem nekem talaltak ki, se a pvp, se a group kenyszer miatt.

A PUG funkciojat tekintve kell es fontos, de a tapasztalatom az a megannyi mmoban az elmult 9-10 evben, hogy ilyenkor fel kell keszulni a legrosszabbra. Es nem azzal van a baj, hogy sorozatos wipe vagy kinlodas az egesz, hanem az, hogy sajnalom a keves jatekidomet arra, hogy egy rossz puggal csesszem el. Az a vicc, hogy amit egy guildes runban nem engedhetsz meg magadnak, azt megteszed egy random jatekosokbol osszeallo csapatban, mert "nem fontos" annyira. Vagy, a pugos runokat tekinti az illeti tanulopenznek, akkor tankol eloszor, akkor ismeri meg a bosst, stb. Nincs ezzel baj, csak nekem nincs ra mar se energiam, se erom, igy inkabb hagyom a picsaba :) Nem azt mondom, hogy a pug rossz, csak fapados, es nem kerek belole, ha nem muszaj.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.20. 11:28:47