sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Hali!

Tényleg csak zárszónak az eszmecserénkhez. Én úgy vélem Fred és Running, hogy a véleményeink közötti különbséget főleg az okozza, hogy nem ugyanolyanolyan játékstílust képviselünk, melynek oka főleg a személyi körülményeinkben( család, gyerek, szabadidő, munka) keresendő.
    Én nem a solo és/vagy a csapat raid közötti különbséget vitattam, mivel az mmo az egyértelműen "társas" játék. Bár megjegyzem, hogy az egyszeri társ is társa - itt a pugra gondolok- és az ebben rejlő lehetőség sem lenézendő, mert van olyan mmo melyet már lehet csak a pug tart életben.

Mindösszesen az a véleményem, hogy minden raidnak, dungeonnak megvan az az egészséges erőssége, mely még szórakoztat és ezen a határon túl vitatnám, hogy van értelme. Az hogy egy dunegont ahogy te fogalmaztál elsővonalas tökig elit felszerléses guild nem tud lenyomni 5 óra alatt sem, annak semmi köze már a játékhoz, pusztán feljelsztői fogás, hogy húzzuk az időt hátha előfizet még egy hónapot. Nem ezen múlik.

Volt alkalmam már mmo-t kipróbálni, volt amelyikkel egészen sokat játszottam, végig az endgamet. Sok guidlnek voltam a tagja és sokat láttam szétesni főleg a magyar guildeket. A társaságok szétesésének szinte mindenütt elsó számú oka volt a "nemigaz bazdmeg, hogy nem tudsz odafigyelni" felfogás volt. Nem véletlen, hogy a közösségeket elsősorban a "casual" arcok tartják össze tapasztalatom szerint és ott mindegy, hogy tudunk e menni rédre vagy sem mert önmagában az online "együttlét" is elég.

Ahol meg a kohéziót főleg az jelenti, hogy "így tudok menni rédre és akkor megvan a szett" ott megbaszta az ég az egészet, akkor már inkább solo.

Az meg, hogy ki mennyit fog Fred hidd el nem érdekel. 60 vagy 70 K tel var ül a bankomba néhány milka golddal együtt megtehetném, hogy a seggtörlő papír is sárga legyen de minek, ugyanabba a kis általam kigondolt armorokba csücsülök mint 6 hónapja, még fel se húztam sárgára se :D. 10-12 trophy ládát szedtem ki eddig tudod hány új lila cuccot tartottam meg? igen annyit, 90%-át elajándékoztam vagy bedobtam a guild bankba. Én annak is örülök ha adhatok másnak, mivel kicsi a közösség és nem tudunk igazán nagyobb megmozdulásokat szervezni.

De hidd el azért a +2%-ést nem fogok flakonba hugyozni:) ha érted amire gondolok.

jelentem befejeztem:)