sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Hali!

Először is köszi, hogy ötleteltek. Szóval a manifest errort ismerem eddig azzal nem volt gond. A probléma ott van, hogy lefrisselte a tegnapi patchet és semmilyen hibát nem irt ki. A gond az, hogy a launcher lefutott de a login képernyőnél ahova beirod a nevet és a jelszót középen van az, hogy announcement. Ott mindig valami szöveg volt korábban most az, hogy Could not retrieve announcements. És amig ez volt kiírva a logint el se indította beírtad a jelszót enter és kiírta, hogy 200 vagy 201 és nem engedett be.

5-10 perc után bejött a szöveg az announcementshez és akkor elindult a login belépett a játékba, de az első zónázásnál azonnal kidobott és kezdődött előröl az egész.

Uninstalláltam. Kitöröltem mindent újratelepítettem ugyanez. Addonok kilőve tűzfal kikapcsolva, nod kiiktatva és ugyanez van. Most mindjárt megnézem mi a helyzet aztán írok a supportnak nincs más ötletem. Eso exe nem müxik rendszergazda futtatás nem müxik.

Nem értem mert a 210 a manifest el se indítja a a játékot de a gond itt nem azzal van hanem a belépőképernyőnél.