Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
MaRee #20050 Hát így pár nap játék után nem tudom, még szerencse, hogy volt annyi crown-om, hogy meg tudjam venni a DLC-t, mert többször biztos nem fizetnék rá elő. Újdonságnak jó a kieg, de az újítások inkább idegesítőek, mint jó feature-ök. Tetszik hogy több a PVP, viszont maga a pvp nem jön be. Akadozik, laggol, sok az fps probléma, sok a megölhetetlen karakter, és nagyon sok olyan is van, aki oneshotol mindenkit. A pvpből legtöbbször vagy a streak villódzása látszik, vagy az, hogy folyamatosan croucholnak a karatkerek és 2 másodpercenként eltűnnek. A tel var rendszer tetszik, viszont több óra farm után elveszteni majdnem az egészet mert jött egy random száz fős pain train és leölt mindenkit egy másodperc alatt, kurva idegesítő. Az, hogy a csapatmunkára kényszerítik az embert jó is meg nem is, ha pl be akarok lépni megcsinálni egy dailyt, akkor idegesítő, hogy sok esetben nem tudom, mert harmincan futkároznak körbe a districtben és gankelnek. Ha meg próbál az ember elmenekülni, bele fut az öt méterenként ott levő három mobba, amik 7 meg 8k-t ütnek. Ez így nem a legjobb szerintem.