sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Sheltem
    Naszóval mostmár így lvl19 körül mondanék véleményt az ESO -ról.
    Először is kipróbáltam sok mmo -t annakidején, lotro, gw2, wow, sajnos hosszabb ideig csak a lotro tudott lekötni.
    Tegnap amikor ugyanazt éreztem mint a lotronál (ott a 3.-4. kiegészítőig! utána már nem igazán) elgondolkoztam, hogy miért is tetszik annyira ez a játék.
    Ez pedig az atmoszféra amit ez a játék teremt. Egyszerűen jól érzem magam benne. A zene nagyon szép, a világ gyönyörű (nem skyrim vagy witcher3 de mmohoz képest gyönyörű) a harc tetszik, dinamikus. Az NPC -k élnek nem csak állnak mint a f*sz a küldetés végéig felkiáltójellel a fejük felett mint sok más mmo -ban.
    Minden párbeszéd szinkronizálva van az összes npcnél ezis rohadt sokat dob a hangulaton méginkább beleéli magát az ember.
    A bárd dalok gyönyörűek, akármikor egy bárd énekel/zenél valahol megállok és végighallgatom, nem hajt a játékban sehova sem a tatár...
    Jól elleszek vele az tuti egy jódarabig. Legjobb cuccok eddig kékek amik estek, lilát, illetve narancssárgát még nem láttam.
    Voltam már Group dungeonokben is , szuper a hangulatuk, bár azis igaz, hogy nem kell annyit taktikázni bennük mint egy lotro raidben mondjuk, dehát talán ebbe a játékba nem is illene ez.
    Amit kicsit hiányolok az a "sima" aukciós ház.
    Néha amikor untam az instákat raideket a lotroban, csináltam a pénzt, kereskedgettem elvoltam vele itt ilyen ha jól tudom nincs, csak guildes.
    Szóval nagyon kellemes csalódás, megérte nagyon a greenmangaminges leárazással az utalással cakkpakk 4600Ft ot.
    Running köszi szépen itt is az inviteot a guildbe.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.07.20. 10:45:33