Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Szerettem anno a Gamespotot, de sajnos mar ok sem azok, akik voltak, kiszallt mogoluk mindenki. En azt hittem meg is szuntek, de ezek szerint meg tulelnek valahogy. Ami a cikk irojat illeti, erdemes a szemelyes kommenteket megnezni. :) "100 million sperm, and you were the winner. " Ennyi. Nem tudom hany cikket irt, de a velemenyek egybehangzoak az elmult egy ev alapjan.
A jateknak mar nem oszt, nem szoroz, hogy ki mit ir rola (basszus, meg valami epresfagyi is irt egy aranylag pozitiv cikket a trollszaron, valoszinuleg stikaban, a fonokseg hata mogott). A penz jon szepen (konzolos eladasok nagyon jol alakultak juniusban, a heten volt egy cikk errol meg a Fallout Shelter altal termelt milliokrol), az alap tartalom adott, a frissitesek lassabbak de jonnek, azt a penzt amit elkernek erte siman megeri. Sot, par evig meg tuti szorakozas lehet ha idorol-idore visszater a jatekos.