sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Nem tartom kudarcnak én sem.

Én csak annak nem örülök, hogy a B2P-re váltással és a shop megjelenésével (ami nagyon jól megy egyébként, naná hogy), az "igazi" tartalom szenvedett némi csorbát, mert a korábbi 4-6 hetes megjelenési időközök már nem lesznek, jó, ha 3-4 havonta kapunk valamit majd. Ami még mindig jobb, mint a legtöbb mmo esetében, de a kezdeti lendülethez és tervekhez képest kevés. Ezért is alakul át némileg a csapat, ezért is lettek mások a prioritások.

Félreértés ne essék, én is tudok örülni egy-egy jó shopban vehető tárgynak - költöttem is már nem kevés Crownt -, de szeretném megélni/látni azt a mennyiségű tartalmat is, amit eddig teaseltek nekünk ilyen-olyan formában. Az pedig nem két perc implementálni, és azért mégis csak lassan másfél éves lesz a játék :) Remélem a személyi cserék és a célok rendezése után felpörögnek a dolgok. A háttér biztos, a konzolos megjelenés nagy siker, sz1al adva van minden a jó folytatáshoz, csak legyen is úgy.