Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Lengyel2 #19658 "Szerintem vissza lehet hozni, de nem a megszokott tartalommal, hanem pl. közös erőfeszítést igénylő, de a hagyományos pve tartalommal szemben nem időhöz kötött fejlesztésekkel (pl. építkezés) és élő, közösségi open world tartalommal (pl. pvp, kereskedelem, hódítás stb.)."
Próbálom elképzelni, mire gondolhatsz, pl. mondjuk felépíteni egy saját falut Tamrielen belül másokkal összefogva, saját craft-műhellyel, kocsmával? És ezzel együtt beélesíteni azt, hogy mondjuk elfoglalhatjuk másokét? Vagy - még merészebb ötlet - eszközt kreálni és a játékosok kezébe adni ahhoz, hogy saját quest-et alkothassanak, hogy pl. én mint élő játékos vagyok a quest-giver, én kreálom hozzá a helyeket, akciókat, NPC-k szövegeit, és a végén hozzám kell visszajönni a reward-ért? - Létezik ilyen MMO-ban valahol?