24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• 765443
    csak még 1 dolgot nem értek, hogy miért nem tudok vásárolni a crown store ból pedig azt írja van 5100 pontom amint eltudnék rá költeni de se a játékban se a honlapon nem tudom megcsinálni
    valaki ötlet?
  • Running
    Ne foglalkozz vele, a játék mappájából indítsd el a játékot az eso.exe-vel, ha nem a play jelenik meg. Majd javítják a hibát.
  • 765443
    tudom mit jelent a Play
    csak egyszer ezt dobja ki máskor a hibát és repair a play gomb helyett
  • Running
    Keress rá a "play" kifejezésre a google fordítóban, hátha...
  • 765443
    Hol kidobja a hibát hol nem
  • 765443
    Ez fura kitöröltem a program datát és ahelyett hogy javitaná magát a Launcher kibobja a play gombot akkor most mi is van ezzel?
  • Running
    Még lehetőség, futtatás rendszergazda módban.
  • 765443
    Csak ha elinditom akkor már egyből ez a hiba üzenetet dobja ki
  • PiszkosFred
    Launcher bugja. Nalam is volt ilyen tegnap, pedig elotte sosem. Siman csak zard be a launchert, majd inditsd el ujra. Akar 4-5x is egymas utan, amig el nem kezdi tolteni. Se repair se redownload nem kell.
  • Running
    1. Navigate to the patch installation folder (by Default located at C:\Program Files (x86)ZenimaxOnline\Launcher).
    2. Locate and delete the ProgramData folder.
    3. Restart the Launcher.
    4. The Launcher should now display "Creating Download." This is normal as the launcher begins the regeneration process. It can take anywhere between 21-30% before the launcher switches to "Downloading Game Files."
    5. Try to run the client. " By ZOS_GaryA admin

https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/22414/

http://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/162031/error-210-patch-manifest
  • 765443
    Valaki segítsen! Valamiért nem akarja letölteni a Patch-et a játékom mert mindig hiba üzenetet ír ki patch manifest error 210 és már tegnap óta ez van. Próbáltam újra rakni az egészet de ugyanaz. Mit lehetne tenni ez ellen?
    kikapcsoltam a tűzfalat meg a virúsírtót de mindig ugyan az
    Valaki megoldás?
  • Kheledlire
    Sziasztok! Eladóvá vált az accountom, akit érdekel, privátba irjon. Köszönöm!
  • Running
    Élesben a heti patch: Link
  • Running
    Vicces :)
  • Nephin
    5-10 ember mindig van. Két napon belül 41 klántag játszott.
  • MrPredator
    Hányan vagytok online esténként általában?
  • Nephin
    Rosszul tudod.
  • MrPredator
    Úgy értem hogy aktív. A Renegade nem aktív már hónapok óta ha jól tudom.
  • Nephin
    Persze, hogy van, indulás óta. :)
  • MrPredator
    Van már magyar klán EP oldalon? Nekem ez a DC nagyon nem fekszik.
  • Gudott
    Ez eléggé standard mmo buglista, szerintem 90% -a minden 2000 óta megjelent játékra elmondható. Mondjuk a partybug elég betyárosan hangzik, de cserébe itt nincs bitraider bug
  • Running
    Eso hibákról
  • MrPredator
    A lvl50 feletti veteran quest zónákra értettem, ahol a másik két frakció küldetéseit kell(ne) tolni. 1-50-ig nincs baj.
  • Bandras DaSilva #19408
    Ez azért veterán területre nem igaz. Ott lehetne kicsit több az xp.
  • Terawatt
    +1
  • PiszkosFred
    Pont ez a lenyege! Tele van tartalommal, nehogy noveljek az XP-t, mert igy is kinovi az ember az adott zonat mire mindennel vegez. Lesz majd XP boost pia, aki lusta, vegye meg azt! Aki meg szarik a farmra, oppardon a sztorira es a tartalomra, az aoegrindeljen egy hasonszoru emberrel. Sokkal gyorsabb es a tobbi jatekos elmenyet sem bassza el azzal a ZOS, hogy XP-t novel.
  • MrPredator
    Csak trialban. A quest zónákban is kéne ilyen, mert gyötrelmesen lassú a fejlődés sajnos.
  • Running
    Kemény XP növéleses patch: 2.0.2
  • PiszkosFred
    Crown Store hamarosan érkező cuccai - egyelőre csak kis vacak képek, se ár, se időpont, de a semminél ez is több. Köztük pár szép új macska mount (reméljük ócsóér') :)
  • Running
    Úgy tűnik készülnek a Battleground (pl 3v3v3) típusú pvp játékmódok is. Erről készült egy remek kis összefoglaló, az infót pedig meg is erősítették tegnap.Link

ZOS_BrianWheeler:
    Increasing the AP you get for capturing undefended keeps/resources would, as people have pointed out, generate a mentality of "flipping for AP" or "Tower Trading" since they get AP more readily/easier than player killing.

As a clarification as well, the keep and scroll bonuses will remain active as well as the transit lines.

We have proposed internally putting murderball, CTF and "battleground style games" in the towns since some are tailored for it (Cheydinhal is perfect for a CTF), but for the time being this requires more code/UI time than we currently can spare.
  • Running
    Jövőhéten is nagy izgalmak elé nézünk, ugyanis a fejlesztők már jövőhétre ígérik azt a patch-et, ami drasztikus xp emelést jelent a pvp területen és a trialokon is. A dungeon-okra is gondoltak, ott is várható majd valami. A Dragonstar Arena-t nem érinti az xp boost, ott megfelelő xp jön. Link
    A Thornblade pvp kampány pontjain, lagjain is szeretnének változtatni, a topikját itt találjátok: Link
  • Running
    Nagyon szép, gz!
  • Nephin
    Ó, cicamount!!! :D Alakul. :)

Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.03.19. 21:11:22
  • Bandras DaSilva #19398
    No, megjött a striped senche.

Vicces rajta az Argonianom:)
  • Vamp17
    Hmmm akkor racsesztem... Ugy nez ki, Steam-es kulcs volt, de en az weboldalukon aktivaltam (nem hasznalok Steam-et)

A gond az, hogy most foltettem a Steam-et, hogy majd ott veszek crown-t, csakhogy nem engedi, mert a steamen viszont nincs aktivalva a jatek es mar nem is engedi h aktivaljam...

Most akkor igy jartam, vagy a support tud tenni valamit??
    Utoljára szerkesztette: Vamp17, 2015.03.19. 20:03:27
  • gseldon
    A konzol premierig NEM ugrik a veterán szintek rendszere (sajnos)

forrás: http://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/150509/devs-confirm-vet-levels-here-to-stay-until-sometime-after-console-release

Épp ez a baj, hogy június 9-ig semmit se csinálnak, csak ülnek a seggükön. Se új tartalom, se új rendszerek. Nem értek egyet ezzel az üzletpolitikával :(
  • PiszkosFred
    Az oke, hogy nem a Steamen vasaroltad direktben a jatekot hanem mas digitalis boltban vetted. De attol meg vehettel Steames verziot (steam kulcsot), amelyet szinten ugyanugy aktivalsz az account.elder...com oldalon. Azt nezd meg, hogy anno pontosan mit vettel meg, melyik boltban es mi volt odairva.
  • Vampy
    Ezt en is megtalaltam, de mint irtam, nem Steam-es vagyok :)

Irtam mar a supportnak is (tegnap este), de meg nem valaszoltak.
  • PiszkosFred
    Support ide vonatkozo valasza
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Players who purchased their copy of The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited on Steam can purchase Crown Packs from the Steam store. Once they have purchased the pack, players will receive a code to be redeemed on their ESO:TU accounts. To do so, they should log into their account at https://account.elderscrollsonline.com and click on Redeem Code underneath the Account Summary.

IMPORTANT: Players can only purchase one of each kind of Crown Pack from the Steam store once every two weeks.

For example, if players purchase the Crown Pack that comes with 5,500 crowns, they WOULD NOT be able to buy any more Crown Packs that contain 5,500 crowns for two weeks. However, they WOULD still be able to purchase a Crown Pack that contains 3,000 crowns, a Crown Pack that contains 1,500 crowns, and a Crown Pack that contains 750 crowns.

Players with a Steam copy of the game can still purchase an ESO Plus membership from The Elder Scrolls Online PC/Mac Store.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.03.19. 09:07:52
  • Running
    Részemről passz.