sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MrPredator
    Ezt talán én sem tudtam volna jobban megfogalmazni, teljesen egyetértek. Valahogy kiveszett ez a közösségben játszani akarás a játékosokból. Én anno a vanilla wow-al kezdtem. Új volt, mindenki visítozott hogy "nééémmááá ott egy játékos aki nem én vagyok" és ez új, érdekes élmény volt. Ma, az MMO dömping miatt megszokottá vált.
    Az előbbi postodat nem kifejezetten nekem címezted, viszont valamennyire sajnos mégis igaz rám is. nem ennyire szélsőségesen, és nem feltétlenül csak én tehetek róla. És nem is a játék. Azok az emberek, akikkel régen együtt játszottam, mind más-más MMO-ban vannak. Ami viszont az én hibám, hogy már nem nagyon akarok megint egy új közösségbe menni, újra kezdeni felépíteni azt a hangulatot magam körük, mint amikor már hónapok vagy évek alatt kialakult csapattal TS-en egymás vérét szívva, mókáztunk egy dungeonban vagy máshol. A rengeteg új MMO miatt ezt már átéltem párszor, és a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon sokáig egy társaság nem marad meg egy játkban abban a formában, ahogy létrejött. Régi cimborák közül páran szóltak nemrég, hogy mi lenne ha tolnánk megint együtt a wow-ot. Aztán a Rift-et. De soha nem lesz már az, amit anno az egyedülálló wow nyújtott 10 éve. És sokan ezt keresik, ahogy én is. Abban viszont teljesen igazad van, hogy ez nem a játék hibája.