sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nos
    Na végre megvettem a játékot. Míg előfizetéses volt nem nagyon akarózott, mivel simán lehet, hogy egy hónapban csak egy-két napot játszok, de ez ugye már nem probléma. Egyébként egész élvezhető, de a béta idején még nagyom nem tetszett. Bár most is van egy olyan pont, ami kezd problémás lenni. Tényleg ennyire könnyű, vagy később nehezebb lesz? Egyelőre olyan, mint egy tamagocsi.

Először soloban indultam. Most 14 szintű vagyok, és egy-két bosst kivéve (meg egy helyet, ami anno még vagy négy szinttel felettem volt) nem volt túl sok izzadás.
    Egy haverommal elkezdtünk groupban játszani. Ahogy látom, ettől még nem kapunk erősebb, vagy több ellenfelet.

Szóval egyelőre még elvan azzal az ember, hogy felfedezgeti a játékban, hogy hogyan működnek a különböző mechanizmusok, szép a táj is, tűrhetők a küldetések, de ha pl a craftolásnak nincs sok értelme, mert így is, úgy is lenyomod az ellent, akkor unalmassá válik. A solozos dragonknightomat már most nincs kedvem elindítani, mert nincs túl nagy kihívás. Persze, tudom, előre lehet rohanni, de nem akarom kihagyni a tartalmat, és levetkőzni sincs kedvem. Persze groupban még könnyebb, de ott legalább elbeszélgetünk (az még csak kb 7. szint.)

Szóval a questes része tényleg ilyen, és csak a PvP területeken lesz igazi kihívás, vagy esetleg magasabb szinten nehezebb lesz? Valaki írta, hogy ebből a szempontból az 1.6 előtt jobb volt, lehet, hogy az új patch túlgyengítette a mobokat?
    Utoljára szerkesztette: Nos, 2015.05.16. 20:43:33