The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nincs trial-lehetőség, de valószínűleg lesz. Azonnal szólunk, ha bevezetik, de szerintem addig ne vedd még meg a játékot, hátha feleslegesen csalódnál, és csak ablakon kidobott pénz lenne.
ESO - @Omrega - " Ne álldogáljatok, öldököljetek! " : waterworld
Egyébként én pl. naponta számtalanszor nézek el erre, de csak ritkán kommentálok (amikor meg igen, abból vita van <#integet2>#integet2>)
Sajna én nem ismerem az LFG- dolgokat, ezért én simán elhittem, hogy amit Fred mond, az a frankó 😊 Mi volt benne egyébként a "baromság"? Az első mondatban az a rész, hogy megkülönböztetted a "direkt party"-t és az "LFG tool által összerakottat"?
Van különbség nem is kicsi. Itt sosem lesz meg a magányos hős érzés, ami a Skyrim-ben nagyon ott volt a szeren. Más a két játék teljesen. Ez MMO.
ott ha csinálsz accountot, akkor mindent meg is találsz. Havi díj az olyan 15 euro körül van, de ha hosszabb időre fizetsz be (3-6-hónap), akkor kevesebbre jön ki.
Magyar guildekről a Magyar Szövetség linkre kattintva tudsz meg többet.
Angolul sztem nem árt ha tudsz...azért úgy csak élvezetesebbek a questek.
Modokról sokat nem tudok, csak párat használok.
Magyar klánok vannak, vesznek is föl.
Van egy európai megaszerver meg egy amerikai. Játékos van sok, szal lehet partyt találni ha arról van szó, de kb szólóban is megcsinálható a legtöbb dolog.
Az elején kisebb területek vannak, de utána szépen megnyílik a világ. Elég jól lehet haladni és érdekes a questek is.
Az end game még alakul, de addig roppant szórakoztató a játék. Nem unod meg ott sem ha van egy jó csapatod. Van benne tartalom bőven (ha questezgetni szeretsz) szóval jól el lehet vele lenni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.17. 13:13:22
ESO - fashion kb. ebben a szettben rohangálok mostanában, annyi változással, hogy a Way of Fire helyett, Dreugh King Slayer darabokat hordok, így a nyaklánc is egyben szett darab.
A 2h fegyver skill változtatások elég érdekesen hangzanak, persze látom 1-2 nerf is becsúszott.
A kard-pajzs punctuation ultimate 5 pont nyerése pvp-ben lehet, hogy durván fog elsülni.
1.5-ből lőtték a képet, Justcie rendszert képviselő bounty ikon:
És ha már adathalászat, akkor legyen szó egy másik érdekességről is. Úgy fest, hogy az 1.6-tal megérkezik majd az #ESO-ba a "Trial Account" lehetőség is. Legalábbis erre következtethetünk a "szakik" által az 1.5-ös PTS valószínűleg valami helpet vagy hibaüzeneteket tartalmazó állományából összebugázott részletből:
"
"
"
"
"
Tényleg ideje lenne már valami X napos próba lehetőségnek, mert a béta már régen volt, és azóta a játék komoly változáson esett át.
Utoljára szerkesztette: Running, 2014.10.14. 15:21:20
Példa. Még a Battlefield 2-ben készítettem egy pályát, jött 20 ember tesztelni a hibáit. Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy 5 perc után felugrálnak a tetőre a leglehetetlenebb helyen, aztán mindenki ott élvezkedik. 😄
Az, hogy a tolvajok csapatban mennek, ahogy te jósolod, az akár még működhet is. Sőt, nem is áll messze annyira a valóságtól egy 3-4 főből álló rablásra specializálódott csapat. Azt mondják - de ez nagyon pletya még -, hogy az Enforcer banda csak akkor tud fellépni a tolvajok/gyilkosok ellen, ha rajta van az Enforcers Tabard. Ez tuti. A pletya része ott jön, hogy azt mondják, ekkor viszont az Enforcer nem tud majd lopakodni. Vagyis, a bűnözők folyamatosan láthatják majd, hogy merre jár és mikor közeledik egy csendőr/rendőr/igazságosztó, így 1-1 őrszemmel akár kézben is lehet tartani a dolgokat. Feltével, ha tényleg igaz a non-stealth állapot pletykája.
Egyébként gondolkoztam ezeken az erőviszonyokon, és arra jutottam, hogy tolvajkodni vagy merényletet elkövetni ugyanúgy group-ban érdemes, mint PvP-zni. A banda egyik tagja lop vagy merényel, közben a többiek fedezik. Így nőnek az esélyek az Enforcerekkel szemben. Vagy nem.
- Bounty csak akkor jár (és ezáltal csak akkor leszel célpont), ha van szemtanú, ezt ne felejtsük el.
- Hülye a példám, de szerintem "capture the flag" stílusú küldetésekre kell elsősorban majd gondolni. Megkapod a feladatot a bázison, majd elindulsz és el kell lopnod azt a valamit amit feladatba kaptál, majd azt utána le/vissza kell szállítanod. (gyilkosságnál dettó, csak levágott fej helyett esetleg valami loot a hullából, mint bizonyíték)
- Lesznek skillek, amelyek megkönnyítik majd a tolvajok dolgát.
- A vérdíj lenullázható. Mint minden TES játékban, úgy itt is.
- Tuti, hogy eleinte káosz lesz, és üt mindenki mindenkit, de aztán beáll ez is majd. Úgy kell majd lopni és gyilkolni, hogy ne lássa senki sem, és akkor nincs hajtóvadászat sem 😊
Szerencsére ilyen nem lesz 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.13. 11:00:32
Mivel jutalmazza a játék a tolvajt/assassint? Nyilván egy-két almáért senki nem fog lopni/merényelni. A fejlesztők értékes loot-ot ígérnek, meg nyilván eleinte a kockázat izgalma is jutalom.
Mik viszont a hátrányai? Ha rajtakapnak, az összes Enforcer játékos rád fog vadászni. Az összes NPC enforcer is rád fog vadászni (és bizony magas a HP-je a guard-nak). Ha sikerül őket is megölnöd, a bounty-d még magasabb lesz, még többen fognak rád vadászni (hogy egy másik lore-ból idézzek, "rám 12 különböző rendszerben tűztek ki vérdíjat"😉, lesznek városok, ahova talán nem fogsz tudni belépni se. A legváratlanabb pillanataidban csaphat le egy enforcer, és elveszi tőleda rablott holmidat ((tanulság: minél előbb el kell csapni az orgazdánál)). A történet ott lesz még érdekesebb, ha a karaktered nem kimaxolt veterán, hanem kisebb szintű, akinek nem lesz esélye a 14-es enforcer játékosokkal és a guard-okkal szemben.
Összegezve, szerintem, bűnözői útra lépni túl sok hátránya van az előnyeivel szemben ahhoz, hogy ezt az utat sok játékos válassza, különösen ha tudjuk (tudjuk?), hogy a legtöbb játékos a "tuti én nyerek" utat szereti választani.
Az én tippem az, hogy tolvaj/assassin az első pár nap után nem lesz több, a városok tele lesznek grasszáló Enforcer-ekkel, de nem lesz kire vadászniuk. Ne legyen igazam.
ZOS_Jason here (not the ZOS_JasonLeavey with the magical hair unfortunately), but the one who helped design Dragonstar. We’ve been monitoring feedback and I’ve been speaking to our itemization team on this, and we have a couple of changes coming to DSA loot in an upcoming patch.
- All humanoids will now drop coin in both Normal and Vet mode. This should help alleviate the costs of running the Arena (and if you perform well enough, you’ll actually earn money now).
- Chests at the end of rounds will now have a chance of dropping Ornate items to sell. Higher value versions will be based off of if you are in VET mode or not, and what round you are on.
- All ability altering weapons that drop off of Hiath will be receiving a buff of additional stats added to them.
- The final chest should now always drop a Set Piece or the Special Weapon.
- VET: The final chest should now always drop V14 Set Pieces or the Special Weapons. This now includes Archers, Healers, Soldier, and Destruction sets.
We’ll continue to monitor things after this change goes live, but we hope this helps players feel a bit more rewarded for completing the arena.
A lényeg, amit próbáltam megragadni (és az utolsó mondatomban kiemelni): ne zavarjunk el egy játékost a "játékunk" háza tájáról, csak azért, mert nem úgy játszik, mint mi. És igen, ezzel bizony valóban egyetlen kifejezésen "lovagolok", nem véletlenül, mivel az az egyetlen kifejezés zavar a mondandódból. A hozzászólásod további lényegesebb részei igaz(nak tűnnek számomra is). Mindössze ezt kívántam volna közölni, de én már csak ilyen terjengős stílusú vagyok 😊
"kvázi beskatulyáztál egy komplett guildet" - mit csináltam?! 😊
Utoljára szerkesztette: Running, 2014.10.10. 19:13:32
Nem kell 1200 pont ahhoz, hogy az uj zonakat, dungeonokat elerhesd. A champion rating nem errol szol majd, ezt szerintem felreertetted, vagy mi fogalmaztunk felreerthetoen. Annyi lesz csupan a rating szerepe, hogy az ujabb, nehezebb veteran dungeonokba ne tudjon azonnal lemenni egy frissen dingelt 50-es, 0 szetosztott Champion ponttal. Csak akkor, ha mar rendelkezik azzal a kis extra erovel, kis extra sebzessel, extra kis XY boosttal a Champion rendszerbol, amelyet mondjuk 100 pont elosztasa soran/utan kap majd.
Termeszetesen el lehet majd osztani ezt a 100 pontot olyan benan, hogy az semmi elonyt nem jelent, de ezt nem tudod kivedeni. Vagyis, attol, hogy van 100 pontot es mondjuk 100-as ratinged, meg lehetsz bena, Ahogy 0 ponttal is lehet valaki "skilles" es teljesithet nagyon jol. Ezert is fog majd a rating osszeallni tobb valtozobol, kozte esetleg gear minosege, champion pontok mennyisege, achievementek, stb. Keplekeny meg az egesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.10. 11:03:38
Minden teljesíthető ebben a játékban, csak szervezés és rátermettség kérdése. Aki meg egyedül akar boldogulni egy mmo-ban, arra nincs mit mondanom, max annyit, van elég single player tes játék.
Erre kitalálnak egy olyan rendszert, ahol esélyed se lesz elérni a megfelelő szintet az új tartalmakhoz, mert 50 nap játékidő azért kb. tényleg még +1 év.
Azért remélem a legjobbakat.