Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A tavalyi Quakecon videóban látható Imperial City nem volt más, mint egy üres és statikus reprodukciója az Oblivionban megismert Imperial Citynek, belerakva 1-2 szintén script nélküli ellenféllel. Látványos volt, persze, de azért megint más bemutatni a tervezőtől kapott családi ház látványterveit, és megint más házavató bulira meghívni a cimborákat. :) Van a két esemény között némi idő...
Azt is vegyük számításba, hogy a világot tervező csapat nyugodtan tud dolgozni, őket nem igazán zavarja/hátráltatja a játék többi részének változása. Vagyis, ők valószínűleg a következő 4-5 nagyobb területet is lemodellezték és összerakták már, de mindaddig, amíg a többi fejlesztő az időközben felmerült igényekkel és problémákkal küzd (veterán rendszer kontra champion system, konzolos megjelenés csúszása, justice system és scriptjei, tárgyai, stb.), addig ezeket nem fogjuk viszont látni a játékban, csak max ilyen promó formában.
Talán egyetlen, feltehetően 1-2 hetes extra melójuk az volt a világot tervező és építő teamnek, amikor össze kellett rakniuk a tolvaj menedékeket a világban, de mivel ez is mind indoor terület, a külső világot megint nem érintette (leszámítva az ajtókat). Sokkal többet szívott pl az a csapat, akik a scripteket és a tárgyakat nézték végig a Justice system miatt a világban, az nem lehetett kis meló :)
Vagyis, szép, jó és látványosak voltak a Wrothgar/Orsinium, Murkmire, IC, stb. videók, de ennyi, idővel lehetett látni, hogy bizony a változások miatt várnunk kell még ezekre, nem keveset...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.10. 11:31:27