Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ahol ez a legjobban meg van oldva talán a Rift. Na ott van alkaszt (vagy soultree ha jól tévedek) dögivel. Igaz hogy csak négy alap kaszt van, de olyan széles skálán és lehetőségek közül lehet választani ami példaértékű. Emellett el lehet menteni a talentösszeállításokat, és lehet szituációhoz igazítva azt aktiválni, amelyik kell. Ha jól tudom, már mage tank is van benne :)
Lényeg a lényeg, olyan MMO lenne a jó, ahol egy választott alap kasztból a player a lehető legnagyobb szabadsággal választaná ki amelyik neki tetszik. Íjász szeretnél lenni? Oké, semmi probléma, legyél és hatékony tudsz lenni. A mágiát kedveled? Nosza legyél mágus. És ezeknek a DPS kasztoknak a hatékonyságának nagyjából egyenlőnek kéne lennie. Gondolom nem egyszerű így balanszolni, de egy nagyon hosszú távú játékban fontos lenne, hogy úgy játszhass, ahogy szeretsz, és ez semmilyen helyen vagy körülmény közt ne szenvedjen hátrányt.
Már nem wowozok, de ott is az van, hogy inkább visznek huntert, mert kb 30%-al több DPS-t kitol mint egy warlock pl. Sajna a blizz még rosszabb ebben, ha jól tudom most jön egy 25%-os warlock nerf, még lejjebb teszik. Sosem értettem ez miért jó. Nyilván húzz fel egy másik karit, addig is fizeted a játékot. De már mindenkinek van úgyis más karaktere olyan, amilyen tetszik neki. Szóval nem jó ez így.
Szerintem ebből a szempontból az ESO sem különb a többitől. Max a hangulatában, mert az odaver bárminek, ha valaki szereti a darkosabb stuffokat.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.04.27. 14:29:10